Tratament pentru imunitate

27-03-2016
sonia81
Nu este medic/terapeut
sonia81
Buna seara, Am un băiețel cu care am inceput un tratament homeopat pentru imunitate de la varsta de 3 anisori.era un tratament recomandat de un medic homeopat in urma unui consult si in baza unei retete cum este de altfel normal.Mentionez ca tratamentul l-am parcurs pe o perioadă de 3 ani.( medicul a considerat la un moment dat ca e timpul sa facem o pauza-) Pe toata perioada tratamentului copilul nu a fost răcit rău. (Făcea raceli usoare ) s-a intamplat poate o data sa-i fie administrat antibiotic pentru o infecție urâtă in gat-puroi. Odată cu întreruperea tratamentului a inceput haosul. Copilul meu a răcit la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an si de atunci o tine tot asa. Nu reusim sa scapam de răceală. viroze, bronsite, bronsolite, puroi in gât. Scăpam de una intrăm in alta. Întrebarea mea este Ce rost a mai avut tratamentul homeopat pe care l-am urmat. mentionez ca nu am mai pastrat legatura cu medicul homeopat pe ne-a urmarit pe parcursul tratamentului consultand doar medicul pediatru. Ce ma sfătuiți sa fac mai departe. Va mulțumesc.
1 comentarii
0
28-03-2016, ora 18:13
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Tratamentul a avut un efect foarte bun atata timp cat l-ati luat insa daca nivelul imunologic al baiatului este scazut rezultatul nu poate fi etern !
Drept urmare purcedeti la curatarea dietei alimentare a copilului, scoateti-i zaharul si inlocuiti=l cu putina miere de calitate si fructe cat mai diversificate, din belsug, carnea de pui cu peste oceanic, branza topita si laptele dulce cu iaurt si kefir !!
Recurgeti de asemenea la ceaiuri medicinale zilnic si pt orice patologie (respiratorie, digestiva, sedativa) precum si suplimente pt imunitate pe baza de echinaceea (doar dupa rezolvarea episoadelor acute) si propolis - asta merge cam tot timpul, cu pauze !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cancerul și sistemul imunitar
  • Stimularea sistemului imunitar prin alimentație
  • Suplimentele alimentare și produsele naturiste pentru stimularea imunității
  • Stimularea imunității prin exerciții fizice
  • Stimularea imunității prin meditație
  • Efectul mediului ambiant asupra imunității
  • Sfaturi pentru stimularea sistemului imunitar
  • Top 10 alimente pentru stimularea imunităţii
  • Consumul de arahide, asociat cu scăderea ratei mortalității
  •