Tratamente naturiste

26-08-2011
vizantin
Nu este medic/terapeut
vizantin
Buna ziua,

Pentru ca am trecut prin cateva "incercari" si pentru ca am vazut ca oamenii disperati se agata de orice promisiune de vindecare, cred ca ar fi salutara o informare cat mai corecta in legatura cu medicina alternativa.Sunt foarte multi "vindecatori" care profita de suferinta unor oameni luandu-le banii si dandu-le sperante desarte.Desi unii din ei sunt cunoscuti datorita unor "cumparati"din mass-media, e bine sa-i demascam.Eu pot sa va spun ca unul din acesti...este un anume ISTRATE.Nu-i mai dati banii degeaba.Eu am nevoie sa stiu daca si altii au fost inselati de el pentru ca mi-am propus sa aflu ce compozitie are pilula lui (o sa incerc sa o duc la un laborator) si unde o "fabrica".Ca el sunt multi.INFORMATI PE CEI CARE AR PUTEA CADEA VICTIMA acestor sarlatani.!
1 comentarii
0
08-08-2012, ora 11:37
nickqi
Nu este medic/terapeut
nickqi
Pentru unele boli sunti ntradevar de acord cu dvstra., dar nu cred ca e general valabila afirmatia de mai sus. Trebuie doar sa gasesti cabinetul de incredere, de exemplu www.clinicaqi.ro/medicina-naturista.html. Acolo gasiti oameni de incredere care pot privi in ochi un om si sa-i spuna exact daca-l poate ajuta sau nu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: