Tratamente naturiste

Buna ziua,
Pentru ca am trecut prin cateva "incercari" si pentru ca am vazut ca oamenii disperati se agata de orice promisiune de vindecare, cred ca ar fi salutara o informare cat mai corecta in legatura cu medicina alternativa.Sunt foarte multi "vindecatori" care profita de suferinta unor oameni luandu-le banii si dandu-le sperante desarte.Desi unii din ei sunt cunoscuti datorita unor "cumparati"din mass-media, e bine sa-i demascam.Eu pot sa va spun ca unul din acesti...este un anume ISTRATE.Nu-i mai dati banii degeaba.Eu am nevoie sa stiu daca si altii au fost inselati de el pentru ca mi-am propus sa aflu ce compozitie are pilula lui (o sa incerc sa o duc la un laborator) si unde o "fabrica".Ca el sunt multi.INFORMATI PE CEI CARE AR PUTEA CADEA VICTIMA acestor sarlatani.!
Pentru ca am trecut prin cateva "incercari" si pentru ca am vazut ca oamenii disperati se agata de orice promisiune de vindecare, cred ca ar fi salutara o informare cat mai corecta in legatura cu medicina alternativa.Sunt foarte multi "vindecatori" care profita de suferinta unor oameni luandu-le banii si dandu-le sperante desarte.Desi unii din ei sunt cunoscuti datorita unor "cumparati"din mass-media, e bine sa-i demascam.Eu pot sa va spun ca unul din acesti...este un anume ISTRATE.Nu-i mai dati banii degeaba.Eu am nevoie sa stiu daca si altii au fost inselati de el pentru ca mi-am propus sa aflu ce compozitie are pilula lui (o sa incerc sa o duc la un laborator) si unde o "fabrica".Ca el sunt multi.INFORMATI PE CEI CARE AR PUTEA CADEA VICTIMA acestor sarlatani.!
1 comentarii

Pentru unele boli sunti ntradevar de acord cu dvstra., dar nu cred ca e general valabila afirmatia de mai sus. Trebuie doar sa gasesti cabinetul de incredere, de exemplu www.clinicaqi.ro/medicina-naturista.html. Acolo gasiti oameni de incredere care pot privi in ochi un om si sa-i spuna exact daca-l poate ajuta sau nu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tratamentate impotriva pilozitatii la copii
- 4probleme digestive - tratament homeopat
- 7Cancerul, hepatita si multe alte bolii se pot vindeca cu Reishi blance
- 4limfedemul - exista tratament homeopat?
- 3unde gasesc un medicament homeopat pentru fobii?
- 25Tratamentul homeopatic în candidoză
- 37Medicina Mileniului Trei: Homeopatia - Interviu cu Dr. Cadar
- 4homeopatia ajuta
- 3Cum pot afla daca un homeopat este bun?
- 5tratament homeopat fara rezultat
- 0Tratament naturist cu efect antiviral adjuvant in Hepatiti virale
- 1Hemoroizi - tratament eficient
- 8tratament naturist homeopat pentru anxietate?
- 4extractul de mladite de zmeur ajuta la tratarea fibromului?
- 2sfatul unui medic homeopat
- 5Cum evitam "capcana curelor miraculoase"?
- 2homeopatia in viroze
- 3Infectie urinara recidivata cu Klebsiella - tratament homeopat?
- 0Produse naturale pentru sugari
- 0Posibil reactii adverse?
Mai multe informații despre: Homeopatia tratamentul naturist
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: