Tratamente naturiste
Buna ziua,
Pentru ca am trecut prin cateva "incercari" si pentru ca am vazut ca oamenii disperati se agata de orice promisiune de vindecare, cred ca ar fi salutara o informare cat mai corecta in legatura cu medicina alternativa.Sunt foarte multi "vindecatori" care profita de suferinta unor oameni luandu-le banii si dandu-le sperante desarte.Desi unii din ei sunt cunoscuti datorita unor "cumparati"din mass-media, e bine sa-i demascam.Eu pot sa va spun ca unul din acesti...este un anume ISTRATE.Nu-i mai dati banii degeaba.Eu am nevoie sa stiu daca si altii au fost inselati de el pentru ca mi-am propus sa aflu ce compozitie are pilula lui (o sa incerc sa o duc la un laborator) si unde o "fabrica".Ca el sunt multi.INFORMATI PE CEI CARE AR PUTEA CADEA VICTIMA acestor sarlatani.!
Pentru ca am trecut prin cateva "incercari" si pentru ca am vazut ca oamenii disperati se agata de orice promisiune de vindecare, cred ca ar fi salutara o informare cat mai corecta in legatura cu medicina alternativa.Sunt foarte multi "vindecatori" care profita de suferinta unor oameni luandu-le banii si dandu-le sperante desarte.Desi unii din ei sunt cunoscuti datorita unor "cumparati"din mass-media, e bine sa-i demascam.Eu pot sa va spun ca unul din acesti...este un anume ISTRATE.Nu-i mai dati banii degeaba.Eu am nevoie sa stiu daca si altii au fost inselati de el pentru ca mi-am propus sa aflu ce compozitie are pilula lui (o sa incerc sa o duc la un laborator) si unde o "fabrica".Ca el sunt multi.INFORMATI PE CEI CARE AR PUTEA CADEA VICTIMA acestor sarlatani.!
1 comentarii
Pentru unele boli sunti ntradevar de acord cu dvstra., dar nu cred ca e general valabila afirmatia de mai sus. Trebuie doar sa gasesti cabinetul de incredere, de exemplu www.clinicaqi.ro/medicina-naturista.html. Acolo gasiti oameni de incredere care pot privi in ochi un om si sa-i spuna exact daca-l poate ajuta sau nu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2caut medic homeopat in Brasov
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 7Eugenia jambosa, un remediu util pentru acnee!
- 16Homeopatia vindeca nevroza?
- 1exista remediu homeopat pentru miopie?
- 6exces de sebum fata si scalp, homeopatia ajuta?
- 53Incercati homeopatia, ajuta incredibil
- 23tratarea balbismului
- 6produsele naturiste in vindecarea afectiunilor ginecologice
- 0Tratament naturist adjuvant in Parkinson
- 0Produse naturiste cu efect antiagregant plachetar
- 4Medic homeopat copii
- 8Angelica, Angelica Archangelica, trateaza tulburarile digestive, neuro-psihice si...
- 2sfatul unui medic homeopat
- 1medicamente coaxil si xanax
- 1tratament homeopat pentru pericardita
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
- 0Produse naturale pentru sarcina si alaptare
- 6Homeopatia ajuta in boli psihice?
Mai multe informații despre: Homeopatia tratamentul naturist
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: