Triplu test ! Un sfat va rog !

26-03-2009
moisevaly
Nu este medic/terapeut
moisevaly
Buna ziua ! As avea si eu nevoie de un raspuns.. un sfat in legatura cu valorile triplului test care a fost facut la varsta gestationala de 18 saptamani si 3 zile. Varsta mea este de 30 ani. Valorile morfologice sunt in raport cu varsta fatului. Preocuparea mea ar fii doar triplul test pt. ca restul analizelor sunt bune. Valorile triplului test sunt urmatoarele : 1.Estriolul neconjugat : 1, 86 ng/ml 2.AFP : 30, 02 ul/ml 3.Beta hCG : 4118, 00 mul/ml Nu s-a putut face o interpretare statistica a riscului de malformatii la fat deoarece programul Prisca nu a primit valoarea Beta hcg mai mica de 5500 mul/ml respectiva 4118, 00. Ar trebuii sa-mi fac probleme in legatura cu aceste valori? Medicul meu m-a sfatuit sa stau linistita ca nu este nici o problema. As vrea si o alta parere din partea dumneavoastra. Va multumesc!
3 comentarii
0
08-05-2009, ora 21:43
violeta83
Nu este medic/terapeut
violeta83
sunt tot o graviduta, in 24 sapt. am facut triplu test, dar eu am avut estriolul liber de 22, 6(valoare fff mare). Medicul meu a zis ca e posibil sa fie fetita sau poate analiza gresita si mi-a indicat sa fac un eco de morfologie fetala. La eco am un super baietel cu toate masuratorile bune
Sanatate
0
19-05-2009, ora 09:28
AlinaM
Nu este medic/terapeut
AlinaM
Valy, nu vreau sa te sperii, dar uneori, beta HCG poate ascunde o problema. Si eu l-am avut foarte mic si dr. m-a trimis la amniocenteza. Acolo, toti medicii s-au uitat ciudat la mine ca ma duc sa fac amniocenteza ptr betaHCG mic, dar am avut parte de o surpriza extrema: bebe era mort de cateva zile. Dr. meu mi-a zis ca beta HCG mic poate ascunde ceva, sau poate fi doar profilul meu hormonal si sa nu fie nici o problema. Dar ptr siguranta, a zis sa fac amniocenteza. Se pare ca a avut dreptate. Acum astept rezultatele de la amniocenteza si de patologie fetala ptr a vedea ce a cauzat moartea bebeului. Scrie-mi sa imi spui cum este bebeul tau acum. Iti doresc din tot sufletul mult noroc si sanatate.
0
02-06-2010, ora 15:50
simion alice
Nu este medic/terapeut
simion alice
buna ma numesc alice si am 22 de ani si am facut triplu test am 17 saptamnai si la AFP mia iesit ca am 56, 30 si nu stiu ce inseamna sa dori sa stiu si eu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Markeri biochimici in serul matern
  • Triplu test în sarcină
  •