triregol-reactii adverse
Buna ziua, am 21 de ani si am inceput sa iau acest tip de anticonceptional de aprox 1 luna, si de cand am inceput am stari de greata tot timpul...este din cauza acestul medicament, deoarece am vazut ca sunt si aceste simtome trecute la reactii adverse.cat timp voi mai avea aceste stari de greata, mentionez ca din cand in cand ma dor ovarele, sa fie tot din cauza anticonceptionalelor?
va rog mult sa ma lamuriti, deoarece nu stiu ce se intampla cu mine, de asemenea este prima data cand iau anticonceptionale.
va rog mult sa ma lamuriti, deoarece nu stiu ce se intampla cu mine, de asemenea este prima data cand iau anticonceptionale.
2 comentarii
Dar aceste pilule le iei la recomandarea unui medic?cel mai bine e sa-ti faci analize si abia apoi sa iei anticonceptionale dupa recomandarea medicului.dar parerea mea este ca cele mai bune sunt yasmine.au cea mai mica concentratie de hormoni si de obicei sunt bine tolerate.
se zice că primele 3 luni de luat anticoncepţionale există efecte adverse, care dacă depăşesc durata a 3 luni trebuie schimbat contraceptivul sau consultat doctorul. poţi avea dureri de cap, de sâni, de ovare, ameţeli, sângerări uşoare aiurea, sângerări menstruale prelungite, greaţă etc... dar de obicei trec după 3 luni, adică după ce organismul tău se obişnuieşte cu pastilele
Alte subiecte recente din această secțiune: