Trombocite 2000

02-03-2010
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
Mama mea momentan in spital Fagaras jud Brasov are tromb 2000 are 60 ani sa internat au crescut 39.000 a luat hidrocortiz pe vena, acum continua cu prednison... ia luat punctie din maduva spinarii lichidul e bun limpede, , , nu stie nimenea de la ce apare acea scadere ii apar vanatai pe cort pete mici sub piele ca niste puncte rosii cand face tratament cresc dupa o perioada ajunge iara la spital si asa...fara sa stie nimeni de la ce e splina e buna ecograf bun ce sa faca sa scape de aceasta boala ce sa mai ia? multumesc
12 comentarii
0
03-03-2010, ora 04:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Boncz,

Vă rog să o sunaţi pe d-na Ţigănişteanu Constanţa. Rugaţi-o să vă ajute, să vă ofere o pistă terapeutică. Este un medic internist briliant, este geniu, cu siguranţă vă va da un sfat bun.

...
DR. ŢIGĂNIŞTEANU CONSTANŢA (nu ezitaţi să o sunaţi, este foarte amabilă, vă va ajuta necondiţionat)
Tel. mobil: 0751.030.553 (tel. personal)
Tel. fix: 021.313.05.70
...

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
P.S. - Mamei dvs. i s-au făcut analize pentru depistarea anticorpilor antiplachetari (IgG)? (s-ar putea să sufere de trombocitopenie imună)...Medicii care au examinat-o, au exclus diagnosticul de Purpură trombocitopenică idiopatică (boala Werlhof)?


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
04-03-2010, ora 13:22
aurap
Nu este medic/terapeut
aurap
Ref.: scaderea trombocitelor. Pentru D-na Boncz.
In anul 2008 am fost internata in spital cu 2000 trombocite. Mis-a facut toate analizele care puteau sa duca la scaderea trombocitelor si au iesit bine.(analize virusi, analize anticorpi trombocitari. analize tiroida, lupus, inclusiv punctia maduvei si altele) Diagnostic "purpura trombocitara idiopata". Mi s-a facut in spital tratament cu cortizon si anume Medrol. Mi-am revenit f repede, medrolul a fost scos treptat ca tratament. La urmatoarele analize care le-am facut regulat trombocitele se aflau inte 170 0000 si 200 0000., pana in ianuarie 2010 cand la analize au scazut la 100 000. Am mers din nou la spital fara nici un rezultat alte analize toate in limite normale. Concluzia medicilor este scoaterea splinei spun ei ca acolo se distrug cu toate ca la eco splina este in limite normale.
Eu nici nu vreau sa aud de scoaterea splinei. Vreau sa va spun ca merg pe un tratament naturist care imi creste nr, de trombocite si anume: mladite catina rosie, mladite carpen alb, spirulina. Pt mine acest tratament da roade in sensul ca imi creste trombocitele. Va doresc sanatate daca mai vreti detalii va stau la dispozitie. Eu locuiesc in Bucuresti.
0
04-03-2010, ora 16:36
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
As dori mai multe detalii despre tratament asa se numesc mladite de carpen? sau cum sa cer de la plafar ? pt mama si cum se iau astea astept raspuns inca e in spital i se da prednison ca ia facut hidrocortizon venos are 49.000 deocamdata de la 2000.d-voastra nu luati prednison? ? ? lasati va rog si un nr de telmultumesc ca sa-il dau mamei toate 3 le ia odata is pastile alea de carpen naturalele sau cum astept rasp


boncz mihaela
0
05-03-2010, ora 07:58
aurap
Nu este medic/terapeut
aurap
Doamna Boncz Mihaela. In ianuarie 2010 am ajuns la spital cu 80 000 trombocite. Cand am vazut ca au inceput sa scada m-am dus la plafar si imediat am luat tratamentul naturist. Intre timp mi s-a dat sa mai fac alte analize cam intr-o saptamana, la una din analize la o saptamana imi crescuse la 120.000 trombocite. Deci tratamentul naturist la mine functioneaza fara sa mai iau tratament pe baza de cortizon. Mie nu mi-a dat prednison, ci medrol tot pe baza de cortizon este. Efectul e acelasi. Eu am luat cortizon cand scazuse f mult adica la 2000 in 2008. De atunci am luat tratament naturist, greseala ca in 2009 am renuntat la el. Acum sa va spun cum iau eu tratamentul: Dimineata pe nemancate o monodoza de catina rosie, o monodoza muguri macese, mananc apoi iau 2 capsule spirulina si 2 capsule urzica, la pranz inainte de masa o monodoza carpen alb si una de macese apoi mananc si iau 2 capsule spirulina 2 urzica, seara inainte de masa catina rosie si carpen alb. Toate prosusele sunt de la hofigal. Initial in 2008 am luat numai catina rosie, carpen alb si spirulina, dar anul acesta am fost la un medic specializat in tratamente naturiste de la hofigal si mi-a mai introdus macesele si urzica si mi-a recomandat sa fac cura de urzici toata primavara.
In afara de acestea mai beau ceai de coada soricelului si galbenele. Credeti-ma mi mi-au fost de mare ajutor. Mama ds. sa bea ceai in spital nu are ce sa-i faca rau, combinati coda soricelului, galbenel si urzica. Acum sa va spun ca de la spital D-na doctor hematolog mi-a recomandat si d-sa catina rosie.
La plafar stie sa va dea ce v-am descris mai sus si nu sunt chiar asa de scumpe. Incercati merita.
Sa stiti ca cotizonul (prednison) are multe efecte adverse manca calciul potasiul incercati sa manace mama prosuse bogate in calciu si multe banane, mi asa mi s-a recomandat in spital cat am facut cortizon intravenos.
Va doresc sanatate. Eu merg la alte analize pe 15 martie o sa va spun la cat au ajuns trombocitele.
0
12-03-2010, ora 14:28
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
d-na aurap va rog lasati un nr de tel ca sa il dau mamei vrea sa vb cu d-voastra cum v-au iesit trombocitele
-* mama are 62 ani ce varsta aveti d-na ce ati mai facut referitor la tromb




(*modificat de administrator)
0
28-04-2010, ora 19:37
Ramona Dragu
Nu este medic/terapeut
Ramona Dragu
In luna august a anului trecut am fost dignosticata cu trombocitopenie, avand la momentul respectiv 9000 trombocite.Am urmat o schema cu Dexametazona si Prednison, dar se pare ca tratamentul pe baza de cortizon nu isi face efectul la mine. Imi cresteau dupa cura de dexa, insa la putin timp dupa aceea imi scadeau iarasi.Doctorul hematolog mi-a recomandat spenectomia, insa nu exista certitudinea ca problema se rezolva.Cautand informatii despre boala am gasit acest forum, care m-a incurajat oarecum.Am inceput tratamentul naturist recomandat de dvs d-na aurap si deja ma simt mai bine, urmeaza sa-mi fac analizele, insa v-as ruga sa-mi spuneti si mie pe ce perioada se ia acest tratament, practic ce schema se urmeaza; sau daca trebuie luat permanent?Mentionez ca se fac doua saptamani de cand l-am inceput.Astept raspunsul dvs!Multumesc anticipat!Multa sanatate tuturor!
0
29-04-2010, ora 14:48
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
PT DOAMNA Autor: aurap CUM V-AU IESIT TROMBOCITELE ? LA MAMA NU MERGE SPUIRULINA SI CATINA...TRATAMENTU ALA.TOT SCADE ASTEPT RASPUNS BONCZ MIHAELA
0
29-04-2010, ora 18:15
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
pt Mr. Nick ANALIZA ASTA SE FACE VENOS SE IA SANGE DIN VENA SI ATATA igG
? MAMA ARE EXAMENUL DE MADUVA SPINARII BUN
LA FICAT BUNE ANALIZELE SPLINA LA ECO BUNA , DAR TROMBOCITELE SCAD. CUM SA CEARA LA LABORATOR ? SA I SE FACA ANALIZA IgG? sau trebuie sa mai specifice ceva ? daca iese rea analiza exista vreun tratament? astept raspuns urgennt referitor la analiza cum sa spuna la laborator...etc cum se face din vena etc...si scuze de insistenta.
0
30-04-2010, ora 11:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată d-nă, da, analiza respectivă se realizează prin recoltare de sânge venos (din vene periferice), dar obligatoriu à jeun (pe nemâncate).
Mama dvs. trebuie să ceară la laboratorul de analize, recoltarea de sânge în vederea depistării anticorpilor antiplachetari (IgG), pentru infirmarea sau confirmarea trombocitopeniei imune.
Există tratament pentru o astfel de condiţie medicală!


Să fiţi binecuvântată!
Cu respect şi iubire,
Mr. Nick:)
0
11-05-2010, ora 09:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă, a rezolvat ceva mama dvs.?
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică:)


Cu iubire,
Mr. Nick
0
12-05-2010, ora 09:17
boncz mihaela
Nu este medic/terapeut
boncz mihaela
nu a rezolvat nimica a sunat pe doamna aceea dar tot prednison a zis sa ia la trombocitopenie asta e.
0
13-05-2010, ora 14:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos s-a înălţat!

Ok, d-nă Boncz, mulţumesc pentru răspuns.
Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: