trombocitopenie idiopatica | Forumul Medical ROmedic

trombocitopenie idiopatica

27-10-2008
larisa_pusy
Nu este medic/terapeut
larisa_pusy
am 47 ani, am fost diagnosticata in 1993 cu scleroza multipla in placi, dupa un an de zile am fost diagnosticata si cu purpura trombocitopenica idiopatica. la suceava. am facut aceleasi analize si la tg mures.
am fost internata prima data cu un nr de 48 000 trombocite. am inceput cu dexametazonul dupa care am continuat cu prednison. cealata boala o tratam numai cu vitamine. in prezent ma lupt cu aceste doua boli. am mai fost si la alte spitale din tara;la tg mures, la iasi. avantajul, dak il pot numi asa este ca odata inceput tratamentul cu dexametazon trombocitele cresc foarte repede. continui cu prednison in cepand cu 8 pastle si scazand cate 7 pe zi.
cat sunt sub tratament ajung la 2oo ooo. dupa ce termin tratamentul scad iar. si continui asa la nesfarsit.
vreau sa siu daca este din cauza sclerozei pt ca aceastra a avansat deoarece pt aceasta nu mai luam nimic.si vreau sa stiu ce as mai putea face pt ca sunt doua boli grave si tratamentelese suprapun si nu fac bine. va multumesc. si astept un raspuns daca se poate.
7 comentarii
0
23-12-2008, ora 14:50
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Va rog sa sunati la numarul 0751.030.553 la medicul internist Tiganisteanu Constanta pentru a va putea da toate detaliile si eventual sa mergeti la o consultatie.

Numai Bine, multa sanatate si Sarbatori Fericite!
0
28-06-2011, ora 14:20
Stefica
Nu este medic/terapeut
Stefica
Buna ziua. Nu inteleg de ce se accepta interventia lui Mr Nick in legatura cu numele si numarul de tel al doamnei doctor. Eu am fost la dumneaei, este un medic generalist bun, dar de aici a avea raspuns la toate, nu. Am plecat fara diagnostic, fara a fi consultata si cu un buget mai mic, pt ca a costat consultatia. Asa ca, va rog frumos pe viitor, nu mai induceti oamenii cu probleme in eroare, ei au nevoie de un specialist, un medic bine pregatit.
0
29-06-2011, ora 00:16
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Stefica, am scris eu undeva în cadrul acestui topic că dna dr. Èšigănişteanu "are răspuns la toate"? Îmi cer iertare, dar eu nu văd; semnalaţi-mi dv., că, poate, eu am dezvoltat o cecitate instantanee - condiţie medicală care mă împiedică să văd. Lăsând ironia la o parte...
De ce nu înţelegeţi "de ce se acceptă intervenţia mea" în legătură cu numele şi numărul de telefon al doamnei doctor? Aşa de grea vi se pare intervenţia mea, încât vă arătaţi ca fiind depăşită mentalo-psihic de o minimă înţelegere? De fapt, nu, neînţelegerea dv. se limitează la un fel de frustrare. Iertaţi-mă, dar cunoştinţele mele psihologice nu (prea) mă înşeală.
Faptul că dv. aţi fost la dna doctor, la un consult, şi nu aţi obţinut mult dorita alinare/ameliorare/tratare terapeutică, nu certifică în niciun fel obligativitatea ca toţi ceilalţi oameni să aibă parte de exact acelaşi consult cu finalitate nefavorafilă.
Aţi plecat fără diagnostic, FĂRĂ a fi consultată şi cu un buget mai mic, pentru că a costat CONSULTAŢIA. Cum adică? NU aţi fost consultată, dar aţi plătit consultaţia? Este absurd! Eu o cunosc foarte bine pe dna doctor, fapt pentru care pot să prevăd că s-a întâmplat ceva independent de dânsa. Poate politica clinicii la care lucrează a fost de vină. Nu există om care să-i intre pe mâini dnie dr., şi care să nu primească cel puţin un diagnostic prezumtiv, nici atât un om care să plătească o consultaţie şi să nu fie consultat. Fiţi mai explicită, dacă tot încercaţi să discreditaţi un medic care este o SOMITATE, pentru că mesajul dv. de mai sus este singurul din cadrul acestui topic care induce oamenii în eroare, nu mesajul meu.
Aţi afirmat că dânsa este un medic generalist bun, în prima parte a mesajului dv., dar în ultima parte a mesajului, la sfârşit, aţi sfătuit oamenii să consulte un medic specialist, adică un medic bine pregătit. Păi, scuzaţi-mă, dna doctor, în calitate de medic bun, aşa cum aţi afirmat, nu credeţi că este şi bine pregătită, nu de alta, dar eu nu am întâlnit medic bun care să fie în acelaşi timp şi nepregătit (termenul "bun", asociat direct, şi termenul "nepregătit", asociat indirect, prin interpretare semantică, ambii atribuiţi aceluiaşi medic, sunt total divergenţi, diferiţi, nu merg împreună decât în cazuri foarte rare, atunci când se foloseşte o nişă explicativă, iar dv. nu aţi făcut uz de acea nişă).
Deci...înainte de a face o acuzaţie, pe care doriţi să o considere ceilalţi ca fiind fondată, explicaţi exact contextul în care aţi fost nedreptăţită de medicul în cauză. Spuneţi de ce nu aţi fost diagnosticată, de ce aţi plătit consultaţia şi nu aţi fost consultată, ce nu v-a plăcut la acel medic şi de ce nu v-a plăcut ce nu v-a plăcut etc. NU postaţi un amărât de mesaj care nu are nici sare, nici piper şi nici atât zahăr, dacă înţelegeţi ce vreau să spun (Spuneţi CLAR de ce, cum, când etc.).
NU pot să afirm că dna dr. Ţigănişteanu este medicul perfect, pentru că un astfel de medic nu există, cu atât mai mult cu cât medicul tratează dar numai DUMNEZEU vindecă, însă nici nu pot să fiu de acord cu ce aţi scris dv., în condiţiile în care aţi fost atât de succintă în detalii şi în condiţiile în care eu o cunosc foarte bine pe dna doctor, fapt care mă îndreptăţeşte să afirm şi să susţin că dânsa este unul dintre puţinii medici cu har din România; unul dintre puţinii medici care-şi consultă pacienţii şi câte 2 ore, de la degetul mic al piciorului până în vârful fontanelei capului; unul dintre puţinii medici care are capacitatea mentalo-psihică să ofere soluţii/conduite terapeutice corecte şi pertinente, mai ales; unul dintre puţinii medici care-şi mai dau interesul în ţara aceasta călcată în picioare de politicieni; unul dintre puţinii medici care au primit o medalie ce-i atestă profesionalismul şi competenţa ; unul dintre puţinii medici care se gândeşte mai întâi la pacient, nu la bani (de multe ori, în prezenţa mea, a consultat şi a tratat oameni fără bani!); unul dintre puţinii medici care are credinţă în Dumnezeu şi care are o conştiinţă; unul dintre puţinii medici care niciodată nu a primit acuzaţia de malpraxis; unul dintre puţinii medici care are valoare umano-medicală, în acelaţi timp, într-o singură expresie.
Eu URĂSC nedreptatea, fapt pentru care, cu prima ocazie cât am să mă întâlnesc cu dna doctor Ţigănişteanu, voi discuta cazul dv. Dacă se va dovedi faptul că aţi fost nedreptăţită, cu voia sau fără voia dnei doctor, vă dau cuvântul meu de onoare că voi face tot posibilul să vă contactez şi să vă înapoiez eu banii, personal, din buzunarul meu - bani însoţiţi de scuzele de rigoare.
Îmi cer iertare pentru mesajul pe care vi l-am scris. În niciun moment nu mi-am dorit să vă ofensez, nici atât să vă intimidez, ci mi-am dorit doar să spun adevărul simţit de mine, luându-i apărarea unui medic care pe mine m-a salvat de la moarte sigură, cu ajutorul şi voia lui Dumnezeu, cu atât mai mult cu cât nu am întâlnit niciodată o persoană care să se arate ca fiind nemulţumită de prestanţa medicală a dnei doctor, şi vă spun acest fapt în condiţiile în care am întâlnit sute de pacienţi ai dnei dr.
0
29-06-2011, ora 09:04
Stefica
Nu este medic/terapeut
Stefica
Buna ziua. Sincer, va spun ca nu am avut rabdare sa citesc tot mesajul dumneavoastra. Daca vreti, va trimit in privat foaia de internare, asa se numeste ceea ce am primit de la Eurosanity, foaia in care nu este scris niciun diagnostic. Consultatia m-a costat 70 ron, exista o terta persoana care a mers cu mine si poate sa certifice ceea ce am scris eu. Nu contest ca pe dumneavoasta v-a ajutat, dar aici poate vb despre probleme diferite, cei care au probleme serioase de sanatate, au nevoie de o echipa de medici profesionisti.
Doamna doctor Tiganisteanu mi-a placut pt ca m-a ascultat, a notat constiincios ce-am explicat eu, dar nu a emis nicio ipoteza, nu m-a consultat (prin consultatie, eu inteleg ca medicul sa se ridice de pe scaun, sa verifice functiile motorii ale pacientului, sa verifice lanturile ganglionare, etc).
Ati spus ca sunt frustrata, asta este adevarul. Dar cine n-ar fi daca s-ar plimba din medic in medic, din spital in spital, fara sa-si rezolve problema? Cititi, va rog, ceea ce s-a postat si la polimiozita, sa vedeti ca este greu cand n-ai un diagnostic, ai niste organe sau tesuturi afectate, ai dureri groaznice si nu primesti ajutor. Oamenii aia trec prin ceea ce trec si eu iar suportul medicilor este nul.
Eu emit o parere: medicii care nu pot ajuta un pacient sa recunoasca deschis lucrul asta sa nu-i ia banii pe consultatie. Este foarte fair ce spun eu acum. Daca fiecare medic ne ia 70-150 ron, cand vom avea nevoie de banii astia, nu-i vom mai avea. De exemplu, sa-ti faci un anticorp pt o boala autoimuna, costa 70 ron. Intelegeti ce vreau sa spun? Nu poti sa ceri niste bani, fara sa ai si rezultate. Este ca la orice loc de munca, iti faci treaba, primesti salariul, nu, la revedere.
Va rog sa nu mai scrieti alte comentarii, eu nu am discreditat pe nimeni, va spun ceea ce am trait eu. Nu am niciun interes sa discreditez un om, medic, ci vreau sa va rog sa fiti mai rezervat in ceea ce priveste promovarea cuiva, mai ales ca vorbim si de o suma de bani.
Sincer, ii admir pe medicii de pe acest forum, mai ales domnul doctor Markus, care raspunde la email-uri si emite niste concluzii pertinente. Si nu o face pt bani, asta-i marea diferenta.
0
20-07-2011, ora 22:28
Junia
Nu este medic/terapeut
Junia
Nu va suparati dar eu am nevoie sa imi spuna cineva exact datele pe care le-a furnizat dl.Nick. Daca sunt opriti oamenii de a mai face recomandari, cum poti sti ca poti avea incredere ca ce a spus medicul e ok?
Eu sunt dispusa sa platesc oricati bani mi se cer daca se confirma diagnosticul, daca am incredere ca ce imi spune medicul e ok. Nu ma intereseaza ca platesc serviciile, pentru ca mi se opresc din salariu, ma intereseaza sanatatea care este mai valoroasa decat 70 ron. Daca ce am aflat nu imi convine si bajbai pana aflu adevarul si in acest proces pierd bani, chiar nu imi pasa, sanatatea e prioritara banilor. Asa trebuie sa vedeti problema.
0
25-07-2011, ora 22:50
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Stefica, îmi pare foarte rău că nu aţi avut răbdarea să citiţi tot mesajul meu anterior. Dacă l-aţi fi lecturat în totalitate aţi fi înţeles mai bine ce am vrut să vă transmit, deşi ce am vrut eu să vă transmit a avut la bază doar mesajul dv. anterior incomplet.
Ulterior, citind mesajul dv., v-am ÎNŢELES atitudinea! Ar fi trebuit să fiţi explicită de prima dată. Mi se pare normal să fiţi contrariată de faptul că nu aţi fost consultată aşa cum v-aţi dorit, că nu aţi primit un diagnostic şi că, pe deasupra, aţi fost şi privată de o sumă de bani considerabilă. 70 de RON nu sunt de colo, vorba românului, fapt pentru care, ţinând cont că nu aţi fost mulţumită, ar fi trebuit să faceţi o reclamaţie persoanei care CONDUCE clinica Eurosanity, nu dnei dr. Ţigănişteanu. Până la urmă, să fiu total obiectiv şi imparţial, fără să nedreptăţesc pe nimeni, dna dr. Ţigănişteanu este OM, fapt pentru care şi dânsa este supusă stresului, oboselii şi greşelii, printre altele. Acum, fiţi şi dv. înţelegătoare.
Şi eu ştiu cum este să fii frustrat, pentru că timp de 4 ani am umblat din spital în spital şi din medic în medic, fără să am un diagnostic, dar luând medicaţii de la cei mai buni medici din România, pe baza unor supoziţii. NICIUNUL nu mi-a pus un diagnostic corect, dar toţi mi-au luat banii, şi nu 70 de Ron, ci zeci de milioane de lei. Ajunsesem să fiu suspect până şi de cancer hipofizar, când de fapt eu eram suferind doar de o tulburare de stres posttraumatică dezvoltată în urma a două şocuri, unul clinic şi unul anafilactic, ambele făcute în aceeaşi zi, la interval de câteva minute. SINGURA fiinţă cu titulatură de medic, care mi-a pus diagnosticul corect şi care m-a tratat a fost dna dr. Ţigănişteanu, exact în cel mai disperat moment posibil.
_

În lume trăiesc o mulţime de oameni, care au consultat şi consultă zeci şi sute de medici, şi care, totuşi, nu au primit şi nu primesc un diagnostic, deşi suferinţele lor sunt evidente şi crunte. De ce?
Dv. nu vi s-a pus un diagnostic din motive demne de obiectivitate, şi poate chiar diagnosticul dv. nu există, cel puţin nu în sfera fizică, ci, poate, în cea spirituală, căci se ştie din plin faptul că sufletul îmbolnăvit afectează şi trupul, afectarea trupului, de foarte multe ori, fiind nedeterminată şi neidentificată din punct de vedere medical. Eu, personal, cunosc persoane care au fost bolnave zeci de ani; au primit tot felul de medicaţii în lipsa unui diagnostic, doar pe baza unor presupuneri, şi nu s-au vindecat. S-au vindecat doar după ce, atenţie, şi-au văzut păcatele, s-au spovedit corect şi complet şi s-au apropiat prin rugăciune şi post de Medicul medicilor - de Dumnezeu. Ce părere aveţi? Poate că problemele dv. de sănătate au o cauză spirituală, sau au o cauză de natură duplicitară - medicalo-spirituală. Până când nu veţi înlătura cauza/cauzele, nu va dispărea efectul lor, adică suferinţa dv.!
Încercaţi să abordaţi şi să înfruntaţi suferinţa dv. pe două planuri - pe planul medical şi pe planul spiritual, căci medicul tratează, dar doar Dumnezeu vindecă, vorba lui Hippocrate, părintele medicinii.
_

În altă ordine de idei, şi eu îi admir pe UNII medici de pe acest forum! Domnul doctor Markus, care răspunde la email-uri şi emite nişte concluzii pertinente, este colaboratorul Romedicului, prin urmare în mod automat beneficiază de nişte avantaje. Activitatea dânsului NU este total necondiţionată, dacă nu ştiaţi! Între unii medici care activează pe Romedic şi forumul Romedic există o simbioză, o formă de convieţuire reciproc avantajoasă (acei medici oferă răspunsuri, iar Romedicul le oferă dânşilor avantaje precum promovarea cabinetelor medicale de care aparţin în viaţa de zi cu zi, deci...).
Vă doresc toate cele bune, dră/dnă Stefica, Dumnezeu să vă ajute să întâlniţi medicul care să vă diagnosticheze şi trateze corect. Însănătoşire grabnică!
Iertaţi-mă dacă v-am deranjat, supărat şi/sau jignit cu ceva.
0
25-07-2011, ora 23:01
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Junia, vă doresc să aveţi parte de tot ce este bun şi frumos, în această lume. Să fiţi binecuvântată cu tot ce aveţi nevoie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: