tuberculuii Montgomery

19-05-2010
elenacristea
Nu este medic/terapeut
elenacristea
Tuberculii Montgomery apar doar in tipul sarcinii sau pot avea si alte cauze de aparitie?
3 comentarii
0
21-05-2010, ora 07:25
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Doar in timpul sarcinii glandele sebacee de la nivelul glandei mamare devin proeminente luand denumirea de tuberculi Montgomery...mai rar, acestia apar si in cazul in care se inflameaza.Deci e vorba de o sarcina.
0
06-09-2010, ora 11:56
CristinaMihaela
Nu este medic/terapeut
CristinaMihaela
Buna ziua!

Am 23 de ani. Nu am fost insarcinata niciodata. Nu folosesc anticonceptionale. Nu am o relatie momentan. Din timpul pubertatii mi-au aparut acesti tuberculi si nu gasesc o rezolvare la ei. Este vizibila pe sutien secretia de la ei si anterior baietii cu care am avut relatii mi-au spus ca sanii mei au un gust rau. Mentionez ca nu este problema de igiena. Am observat ca uneori imediat dupa ce ies de sub dus unii tuberculi sunt in secretie. Va rog sa ma ajutati. Nu am consultat nici un medic pana acum din cauza ca sunt foarte jenata. Va multumesc!
0
01-09-2023, ora 11:27
Lacraram
Nu este medic/terapeut
Lacraram
Bună ziua! D-ra Cristina Mihaela, dacă vedeți mesajul, va rog mult sa scrieți, as avea mare nevoie de niște informații privind scurgerea de la san.
Mulțumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul