tuberculuii Montgomery
Tuberculii Montgomery apar doar in tipul sarcinii sau pot avea si alte cauze de aparitie?
3 comentarii
Doar in timpul sarcinii glandele sebacee de la nivelul glandei mamare devin proeminente luand denumirea de tuberculi Montgomery...mai rar, acestia apar si in cazul in care se inflameaza.Deci e vorba de o sarcina.
Buna ziua!
Am 23 de ani. Nu am fost insarcinata niciodata. Nu folosesc anticonceptionale. Nu am o relatie momentan. Din timpul pubertatii mi-au aparut acesti tuberculi si nu gasesc o rezolvare la ei. Este vizibila pe sutien secretia de la ei si anterior baietii cu care am avut relatii mi-au spus ca sanii mei au un gust rau. Mentionez ca nu este problema de igiena. Am observat ca uneori imediat dupa ce ies de sub dus unii tuberculi sunt in secretie. Va rog sa ma ajutati. Nu am consultat nici un medic pana acum din cauza ca sunt foarte jenata. Va multumesc!
Am 23 de ani. Nu am fost insarcinata niciodata. Nu folosesc anticonceptionale. Nu am o relatie momentan. Din timpul pubertatii mi-au aparut acesti tuberculi si nu gasesc o rezolvare la ei. Este vizibila pe sutien secretia de la ei si anterior baietii cu care am avut relatii mi-au spus ca sanii mei au un gust rau. Mentionez ca nu este problema de igiena. Am observat ca uneori imediat dupa ce ies de sub dus unii tuberculi sunt in secretie. Va rog sa ma ajutati. Nu am consultat nici un medic pana acum din cauza ca sunt foarte jenata. Va multumesc!
Bună ziua! D-ra Cristina Mihaela, dacă vedeți mesajul, va rog mult sa scrieți, as avea mare nevoie de niște informații privind scurgerea de la san.
Mulțumesc mult!
Mulțumesc mult!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Bună seara! Mi se poate face dublu test la 14 săptămâni:( ? Mulțumesc
- 1Balonare in sarcina
- 1Scurgeri maronii în sarcină
- 1Dublu test
- 2Test paternitate prenatal
- 0Amniocenteza. E posibil sa sufere de T21.
- 1Sarcina la 46 de ani
- 0Probleme morfologie T2
- 0Clarificare morfologie
- 1Data conceptiei - pentru medic ginecolog