tulburare psihica sau afectiune fizica

24-06-2010
tasica
Nu este medic/terapeut
tasica
ma numesc ctalin am 28 de ani si o mare problema, totul era normal pana cand intro zi mam intalnit cu un prieten si am hotarat sa bem niste bere.mentionez faptul ca nu consum alcool decat fff rar insa de data asta am cam exagerat in sensul ca am baut cam 2 litri singur ceea ce pt mine este foarte mult si de a doua zi nam mai fost o in sensul ca MIA VENIT SA CAD PE STRADA, MIAM PIERDUT PUTEREA AM INCEPUT SA RESPIR MAI GREU SI AM CREZUT CA MOR VEDEREA MI SA DETERIORAT IN SENSUL CA VEDEAM IN CEATA SI UN FIR DE PAR MI SE PLIMBA PRINTRE OCHII SLABICIUNE SOMNOLENTA AM FACUT SI ANALIZE LA INIMA PLAMANI CAP SANT TOATE BUNE.SLABICIUNEA A PERSISTAT SI DUPA 6 SAPTAMANI INSA VEDEREA MI SA FACUT CLARA DAR SANT IN CONTINUARE SLABIT RESPIR GREU OBOSESC REPEDE SANT FARA CHEF DE NIMIC IMI FAC GRIJI PT SANATATEA MEA DOCTORUL NEUROCHIRURG A ZIS CA E TULBURARE SOMATOFORMA MIA DAT TRAXENE XANAX DAR EU NU AM LUAT NU STIU DE CE NU IMI RECAPAT PUTERILE SA FIU IAR CEL CARE AM FOST AM AVUT O PERIOADA DE STRE CU PUTINA ODIHNA SI ALIMENTATIE PROASTA NU STIU E POSIBIL DE AICI SA MI SE TRAGA A MAI PATIT CINEVA?
VA MULTUMESC ASTEPT UN SFAT -*

(*modificat de administrator)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns