Tulburare schizo-afectivă si permisul auto !

29-07-2025
App12
Nu este medic/terapeut
App12
Bună ziua. Sunt diagnosticată cu tulburare schizo-afectivă de un an jumătate. Sub tratament duc o viață normală. Tratamentul meu este compus din aripiprazole 5 mg dimineața și deroxat (paroxetine) 20 mg seara. As putea sa dau de permisul auto? Nu mai prezint nici un simptom de la începerea tratamentului și nu am fost niciodată internată in spital. Mulțumesc mult pentru răspunsurile dumneavoastră. O zi bună.
1 comentarii
0
29-07-2025, ora 18:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Sunati la un cabinet unde se fac teste psihologice pentru permisul auto si intrebati acolo.
Stiu doar ca daca un bolnav e in episod i se retrage permisul 1-2 ani si trebuie sa treaca din nou printr-o comisie de la IML ca sa il recapete.
Cred ca dv. fiind stabila, aveti dreptul.
Sunati sa verificati.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: