Tuse seacă cu gâdilătură
Fiul meu are o tuse seacă cu gâdilătură doar ziua.
.Noaptea nu tușește deloc.Aceasta tuse persista de 3 săptămâni.Mentionez că după ce a curățat tavanul camerei unde sta cu clor a simțit gazul in gat.Pe tavan fiind niste urme de mucegai.Are o camera mică și nu prea intra aerul.A stat 2 luni aproape numai în pat cu situația în care suntem fara sa iasă afară.Nu are alte probleme.Va mulțumesc As vrea sa știu mai multe despre această tuse.Programarea la medic durează.
.Noaptea nu tușește deloc.Aceasta tuse persista de 3 săptămâni.Mentionez că după ce a curățat tavanul camerei unde sta cu clor a simțit gazul in gat.Pe tavan fiind niste urme de mucegai.Are o camera mică și nu prea intra aerul.A stat 2 luni aproape numai în pat cu situația în care suntem fara sa iasă afară.Nu are alte probleme.Va mulțumesc As vrea sa știu mai multe despre această tuse.Programarea la medic durează.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
3 comentarii
Sunt mai multe detalii de precizat. Contactați-mă la tel: ----------*. Mulțumesc.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Ce vârstă are fiul dv ? Consult pneumologie și ORL ar fi indicat !
cititi pe forum la Boi ORL.. ce sa scris despre refluxul gastro esofaian si cum irita el faringele..si duce la acele simptome descrise
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 1tuse uscata si dureri in piept
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 1am o tuse seaca
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 6probleme orl: racesc des (de 3, 4 ori) + tuse seaca
- 2Arsura in piept scuipat cu sange
- 2Tuse seaca
- 12Tuse seaca
- 1Astm sau alergie?
- 1Radiografie plamani
- 2Problema ORL - inflamare sinus
- 1Tuse seaca si "gadilici" in gat
- 2Tuse seaca copil 4 ani
- 1Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 3Raguseala si tuse seaca persistente
- 4O tuse seaca cu gadilat in gat
- 0Am o tuse seaca si urata de cand am fumat de pe internet
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: