Karissa uitata in prima saptamana
Buna ziua!
Sunt in prima saptamana a administrarii anticonceptionalelor Karissa si am omis o pastila ieri, avand in aceeasi zi si inainte de aceea contact sexual neprotejat. Astazi am administrat pastila de azi si cea de ieri deodata, dupa cum scria in prospect, amintindu-mi doar in ora administrarii ca am uitat-o pe cea de ieri. In prospect scrie: "Daca ati avut contact sexual in saptamana dinaintea omiterii administrarii drajeului exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata." Pot sa raman insarcinata in acest caz? Sugerati ca ar fi bine sa cumpar o pastila de a doua zi?
Sunt in prima saptamana a administrarii anticonceptionalelor Karissa si am omis o pastila ieri, avand in aceeasi zi si inainte de aceea contact sexual neprotejat. Astazi am administrat pastila de azi si cea de ieri deodata, dupa cum scria in prospect, amintindu-mi doar in ora administrarii ca am uitat-o pe cea de ieri. In prospect scrie: "Daca ati avut contact sexual in saptamana dinaintea omiterii administrarii drajeului exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata." Pot sa raman insarcinata in acest caz? Sugerati ca ar fi bine sa cumpar o pastila de a doua zi?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am uitat o pastila!!
- 4Anticonceptionale marvelon uitate 2 zile si contact sexual neprotejat
- 4am uitat sa iau o tableta si sex neprotejat.
- 15Yasmine - prima pilula din folie uitata
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 1pilula uitata si raceala
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 5am uitat pilula (ultima pastila din folie)
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 0pastiluta pierduta
- 3Ajutor!Am uitat sa incep o noua folie
- 0am uitat pastila 7 din blisterul yasmin
- 0pastila uitata fara contact sexual anterior
- 1Intarzierea menstruatiei
- 4Sangerare vaginala
- 0Contraceptive.Risc de a ramane gravida daca am uitat pastila dupa contactul sexual.
- 0Întârziere menstruație
- 1Pastila Yasmin uitata in prima saptamana
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: