Karissa uitata in prima saptamana
Buna ziua!
Sunt in prima saptamana a administrarii anticonceptionalelor Karissa si am omis o pastila ieri, avand in aceeasi zi si inainte de aceea contact sexual neprotejat. Astazi am administrat pastila de azi si cea de ieri deodata, dupa cum scria in prospect, amintindu-mi doar in ora administrarii ca am uitat-o pe cea de ieri. In prospect scrie: "Daca ati avut contact sexual in saptamana dinaintea omiterii administrarii drajeului exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata." Pot sa raman insarcinata in acest caz? Sugerati ca ar fi bine sa cumpar o pastila de a doua zi?
Sunt in prima saptamana a administrarii anticonceptionalelor Karissa si am omis o pastila ieri, avand in aceeasi zi si inainte de aceea contact sexual neprotejat. Astazi am administrat pastila de azi si cea de ieri deodata, dupa cum scria in prospect, amintindu-mi doar in ora administrarii ca am uitat-o pe cea de ieri. In prospect scrie: "Daca ati avut contact sexual in saptamana dinaintea omiterii administrarii drajeului exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata." Pot sa raman insarcinata in acest caz? Sugerati ca ar fi bine sa cumpar o pastila de a doua zi?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 5ce se intampla daca am uitat pilula inca din prima zi?
- 3pilula uitata - postinor 2
- 3Am uitat sa iau desorelle 2 zile
- 4am uitat 2 pilule! urgent!
- 5Pastila uitata! (au trecut mai mult de 12 ore).
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 2Uitarea
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 3am uitat sa iau pilula, o pot lua a 2 a zi impreuna cu cealalta?
- 0primele 2 pastile uitate!
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 4a 6-a pastila de mercilon uitata. e nevoie de contraceptie de urgenta?
- 5Raspuns urgent va rog: am uitat sa iau o pastila
- 3Am uitat o pilula
- 0Doua zile fara anticonceptionale
- 0Penultima pastila uitata. Help!
- 0Am uitat o pastilă antinconcepțională
- 1Anticoceptionale uitate
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: