Karissa uitata in prima saptamana

Buna ziua!
Sunt in prima saptamana a administrarii anticonceptionalelor Karissa si am omis o pastila ieri, avand in aceeasi zi si inainte de aceea contact sexual neprotejat. Astazi am administrat pastila de azi si cea de ieri deodata, dupa cum scria in prospect, amintindu-mi doar in ora administrarii ca am uitat-o pe cea de ieri. In prospect scrie: "Daca ati avut contact sexual in saptamana dinaintea omiterii administrarii drajeului exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata." Pot sa raman insarcinata in acest caz? Sugerati ca ar fi bine sa cumpar o pastila de a doua zi?
Sunt in prima saptamana a administrarii anticonceptionalelor Karissa si am omis o pastila ieri, avand in aceeasi zi si inainte de aceea contact sexual neprotejat. Astazi am administrat pastila de azi si cea de ieri deodata, dupa cum scria in prospect, amintindu-mi doar in ora administrarii ca am uitat-o pe cea de ieri. In prospect scrie: "Daca ati avut contact sexual in saptamana dinaintea omiterii administrarii drajeului exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata." Pot sa raman insarcinata in acest caz? Sugerati ca ar fi bine sa cumpar o pastila de a doua zi?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarziere de o ora si jumatate a pastilelor!
- 5ce se intampla daca am uitat pilula inca din prima zi?
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 3am uitat prima pastila
- 2penultima pastila din folie uitata
- 4am uitat o pastila
- 2Uitarea
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 3am uitat o pastila de mercilon in prima saptamana
- 10ultima pastila
- 1Pastila Karissa omisa. Va rog ajutati'ma!!!!
- 1pilula uitata
- 1Anticonceptional uitat
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 0Ajutor!!! trebuia sa iau pastila si am uitat
- 1Sunt insarcinata? rog raspuns urgent
- 0Anticoncepționale YAS
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: