Un iubit confuz - menstruatie intarziata

Salut. Am si eu o nedumerire. Prietenei mele ii intarzie menstruatia de 5 zile. Ultima a avut-o pe 7 decembrie. Ultimul raport fara protectie a fost atunci in perioada nefertila pe 9 decembrie. Ciclul menstrual este de 29-30 de zile. Luna trecuta adica in decembrie i-a intarziat 4 zile. Test de sarcina nu am facut inca pentru ca este abia a 5-a zi de intarziere. Credeti ca este insarcinata?
4 comentarii

Ar mai fi o posibilitate de sarcina pe 2 ianuarie cand dupa ce am ejaculat si m-am dat langa ea am observat ca nu mai am prezervativ pe penis. Era langa mine si era plin. Cred ca mi-a cazut cand m-am tras. Totusi e posibil sa nu fie asa.

O sa umplu forumul numai eu. Am uitat sa mentionez ca iubita a fost racita in decembrie de mai multe ori.

nu stiu dak ti'a raspuns cineva...da si eu am avut aceeasi pb...doar k eu eram :( in fine nu conteaza ce sa intamplat...nu stiu dak ai rezolvat da e posbil sa fie.pt siguranta voastra pune'o sa faca un test.(mai sigur 2) si in caz de ceva luati amandoi o decizie...da mai ales tu ai grija de ea...va pup sper sa dai un msg sa zici ce'ai facut
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16cum sa readuc dragostea intre noi?
- 3nu stiu ce sa mai cred.. mesntruatie intarziata 9 zile
- 9vreau un raspuns, va rog: o problema sentimentala
- 4a iubi cum ne place
- 3mi-a intarziat menstruatia 2 luni..va rog sa-mi rasp urgent
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 0Intarziere ciclu
- 5probleme in cuplu.. nu pot sa renunt la el
- 30boala psihica sau orgoliu ?
- 8De ce ma tot gindesc mereu la fosta iubita a prietenului meu?
- 22instrainare brusca in cuplu
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 3Oare sunt insarcinata?!
- 2Menstruație
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 3Intarziere menstruatie
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: