un raspuns va rog...
am avut ultima menstruatie pe 7 decembrie si nu mi-a venit nici pana azi 17 ianuarie. am facut doua teste de sarcina ultimul pe 14 ianuarie..ambele negative. pe 15 am fost si la echograf si mi s-a spus ca am endometrul marit, nici o sarcina si ca trebuie sa-mi vina menstra in 2 zile...dar nimic. intrebarea mea e : oare sa fi facut prea devreme toate aceste teste de nu a iesit nimic...
1 comentarii
Endometrul apare mărit atât înainte de menstruaţie, cât şi în timpul unei sarcini normale sau extrauterine ("fenomenul Arias-Stella").
În cazul în care ciclul dv este de 28 de zile şi este regulat, data proximă la care sarcina poate fi depistată prin ecografie este între 28 ianuarie şi 4 februarie (depinzând de performanţa ecografului şi ecografistului) şi cu o săptămână mai devreme în cazul unei ecografii endovaginale.
În cazul în care ciclul dv este de 28 de zile şi este regulat, data proximă la care sarcina poate fi depistată prin ecografie este între 28 ianuarie şi 4 februarie (depinzând de performanţa ecografului şi ecografistului) şi cu o săptămână mai devreme în cazul unei ecografii endovaginale.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??