un tratament pentru ten...va rog

15-06-2012
georgi17
Nu este medic/terapeut
georgi17
Buna seara am 18 ani(acum in clasa a 11-a)iar din clasa a 6-a m-am dat cu numeroase produse de fata..avon, farmacii plus ca m-am dat 2 ani la rand cu fond de ten in fiecare zi..si e diferita pielea mea fata de alte fete de varsta mea(mai imbatranita parca)ce as putea face am fost la 2 dermatologi...unul mi-a recomandat produse bioderma(solutie miclara, sapun, crema de fata si gel de curatare)si parca era mai frumoasa pielea fetei mele dar dupa un timp iar aa redevenit la loc..am tenu gras ce imi recomandati sa iau?Am folosit si tratamente naturiste argila, ou, tarata, morcov, patrunjel si altele dar nimic
1 comentarii
0
15-06-2012, ora 22:07
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Pai tot "tratamentul" aplicat o viata intreaga tenului - si zic o viata intreaga pentru ca sunt alte persoane care au asteptat sa ajunga la o varsta inainte sa inceapa incet incet sa exagereze cu machiajul si fondul de ten - e greu de anulat doar cu ceva creme si gel de curatare. Poti sa incerci o viata sanatoasa, sa mananci numai sanatos, sa eviti dulciuri, sucuri, fainoase si tot ce e toxic si in timp eu consider ca se va reface pielea. AM vazut persoane in varsta de peste 60 de ani, care au adoptat un stil de viata sanatos desi o viata intreaga fumasera, sau ma rog avusesera comportament riscant de tot felul si tenul lor nu le da de gol deloc. Incearca sa eviti cosmeticele ne-naturale si sa folosesti cat mai naturiste si fara toxine in ele, sunt greu de gasit dar merita.
Si incet incet poate reusesti sa refaci ce ai pierdut in atatia ani. Suna a lucruri dure ce spun eu, dar am incercat sa conving multe adolescente si adolescenti sa se accepte asa cum sunt, acneea de pubertate simpla, necomplicata trece uneori si de la sine cu timpul si nu are rost sa puna tona de fond de ten pe fata ani si ani de zile.
Ca si bebelusii carora li se da nurofen cu galeata. Oare nu se gandeste lumea cati ani si ani si ani inainte au de luat nurofen. Si ficatul ca si pielea... sunt totusi de unica folosinta.
Adaugă un comentariu / răspuns