Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
Buna ziua, tatal meu a fost diagnosticat cu cancer la plamani si i-a fost recomandata o scintigrafie. Unde imi puteti recomanda in Bucuresti sa o fac cu trimitere si sa fie ok. La Sanador de exemplu cica ar fi bataie de joc. Si a doua intrebare ar fi: la ce spital in Bucuresti credeti ca e mai ok sa inceapa tratamentul? i s-a recomandat sa-si implanteze si o camera pentru chimio la Sanador- sunt ok? cam cat costa? Multumesc.
1 comentarii
Îmi pare rău să aud de diagnosticul tatălui dumneavoastră și înțeleg că doriți să navigați cât mai bine sistemul medical.
Scintigrafia osoasă în București
Institutul Oncologic București ("Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu") este centrul de referință național pentru cancerele pulmonare și are departament de medicină nucleară — este prima opțiune de evaluat, mai ales cu trimitere de la medicul oncolog curant. Spitalul Universitar de Urgență București și Spitalul Clinic Colentina sunt alte centre cu medicină nucleară.Tratamentul — câteva repere
- Oncologul care coordonează cazul ar trebui să ghideze alegerea spitalului — el știe cel mai bine ce servicii sunt necesare (chimioterapie, radioterapie, chirurgie toracică) și unde pot fi asigurate integrat;
- Camera implantabilă (port-a-cath) pentru chimioterapie este o procedură minoră uzuală, efectuată în multe spitale cu chirurgie generală;
- Dacă aveți îndoieli, este complet legitim să cereți un al doilea aviz oncologic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Interpretare CT, Biopsii și analize medicale
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 1Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii