unghii care se rup, chiar daca sunt mici mici AJUTOR !!

Ce pot face pt ca am unghiile casante, sunt taiate scurt pt ca ele cum cresc putin se exfoliaza, se desprinde primul invelis, se rupe...si ramane transparenta cu un singur invelis, nici nu poate fi vorba sa le tin mari. Le am asa de cativa ani (2)..si nu isi mai revin, am intrebat si medicul de fam, dar nu mi-a zis nimic concret. Nu stiu ce pot face ca sa dea rezultate, as dori un sfat care sa ma ajute intr-adevar. Multumesc anticipat !
2 comentarii

E o lipsa de minerale si v-am trimis mesaj privat.

Cauta produsele Deborah in farmaciii ( cred ca helpnet le are acum) si achizitioneaza lacul lor de intarire a unghiilor, eu l-am folosit pe cel roz si mov, iar rezultatele au fost incredibile, nu s-au mai rupt deloc, plus ca rezista 7 zile pe unghii fara probleme chiar daca faci treburi casnice zilnic. Costa in jur de 30 de lei insa merita toti banii, nu vei regreta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%!
Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Infectie unghie langa unchie la piciorul stang
- 31Lovitura unghie-daca ar cadea, se reface?
- 5de vreo 5 ani am pe o unghie o banda verticala maronie
- 3exfolierea unghiilor
- 5unghia de la picior imi creste in carne
- 4copilul meu are unghii in forma de sticla de ceas
- 1unghii crapate vertical si tesut crescut, iesit in exterior in portiunea crapata
- 0unghii ingrosate dureroase
- 0unghii strivite
- 0carne langa unghie
- 2Unghie vanata
- 0coaja formata(cred) pe locul operatiei de unghie incarnata
- 11Boli sexuale!
- 2Excrescenta dureroasa sub unghia degetului inelar
- 1Problema unghie picior
- 2Infecţie a unghiei
- 1Probleme ale unghiei piciorului
- 1Traumatism prin strivire al degetului
- 1Bucata de carne sub unghie