URGENT am incurcat ordinea pilulelor.desorele

08-08-2009
andreea29
Nu este medic/terapeut
andreea29
buna.am inceput o folie de desorele vineri seara si in loc sa iau prima pastila de pe blister am luat-o pe a 7 adica cea care era marcata vineri.acum ce sa fac?pe care sa o iau in seara asta?ma gandesc sa le intrerup de tot si sa incep luna viitoare alt blister.
2 comentarii
0
09-08-2009, ora 00:18
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ordinea pilulelor la desorelle nu are nici cea mai mica importanta. E scrisa numai ca sa va ajute impotriva pericolului uitarii, in rest compozitia pilulelor este aceeasi. Deci, nu e bine de loc sa intrerupeti o folie odata inceputa, ci continuati sa le luati pana la sfarsitul foliei, dupa care reveniti si luati primele 6.
0
10-12-2013, ora 20:02
symonyk91
Nu este medic/terapeut
symonyk91
Buna seara si eu am incurcat ordinea pastileler.

Eu iau Milligest de aproape 2 ani si pana acum nu am avut nicio problema.
Azi mi_am dat seama ca in loc sa iau pilulele 1 si 2 le_am luat pe 12 si 13. Din cate stiu eu acestea sunt pe 3 culori si au fiecare alta compozitie. In aceasta situatie ce sa fac? ca continui cu 13, 14 sau sa le iau de la inceput si sa sar peste 12 si 13 cand ajung la ele?
Va multumesc aniticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul