URGENT - UMFLATURA IN ZONA CERVICALA

mamei mele de 54 ani i-a aparut intr-o singura noapte in zona cervicala ( mai spre umar) o umflatura de marimea unui ou de rata. in aceeasi zi s-a mai desumflat putin, dar tot nu s-a retras de tot.Ea spune ca nu o doare si ca nu simte nici un sintom in zona respectiva. A doua zi s-a mai retaras foarte putin. Va rog ajutati-ma cu un sfat.la ce doctor sa ma duc? MENTIONEZ ca mama mea este bolnava si de cancer la pleura diagnosticat acum 2 ani
starea ei de sanatate e buna in general si nu are dureri de nici un fel.MULTUMESC MULT
SI ASTEPT UN RASPUNS
starea ei de sanatate e buna in general si nu are dureri de nici un fel.MULTUMESC MULT
SI ASTEPT UN RASPUNS
1 comentarii

vad ca nu raspunde nimeni, da ma gandesc oare la intrebarea mea postata azi va raspunde cineva?
din cate tot citesc vad ca cancerul la plaman e asociat cu aceasta umflatura la gat dar e interesant ca nu o doare nimic, nici nu are tuse?
mai tinene la curent cu acest caz ca tare ma intereseaza.
Multa sanatate!
din cate tot citesc vad ca cancerul la plaman e asociat cu aceasta umflatura la gat dar e interesant ca nu o doare nimic, nici nu are tuse?
mai tinene la curent cu acest caz ca tare ma intereseaza.
Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Control chirurgie toracica
- 0Plamani afectati de infectie
- 1Pectus excavatum la adulți - chirurgi români?
- 0Experienta mea de dinainte și după operatia de stern infundat
- 0Ref. rezultat CT fara substanta de contrast
- 0Stern infundat - as avea sanse la scoala de subofițeri de poliție?
- 0Costectomie
- 1Durere piept
- 1Vreau sa mi tai 2, 3 coaste pe o parte si pe alta
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar