urinare frecventa | Forumul Medical ROmedic

urinare frecventa

30-09-2012
adriana12ada
Nu este medic/terapeut
adriana12ada
Buna seara
Dupa terminarea menstruatiei am avut cateva contacte sexuale neprotejate ( dar coiot intrerupt).De joi, tot simt nevoia de urinare dar cand ma duc la toaleta nu imi vine nimic.Si asta doar daca patesc sa imi vina la toaleta si sa tin mult.Am mai patit asta si vara trecuta...si daca faceam o baie fierbinte imi treceas, dar acum nu prea pare sa dea rezultate...Sunt insarcinata sau am alte probleme?
Si mai e o problema, pana acum 2 luni ciclul menstrual imi dura 28 de zile iar de 2 luni 30 de zile, ar putea insemna ceva?Nu am alte semne, nu imi este greata, varsaturi, sani sensibilit...nimic, nimic.Si acum 2 luni, fiind speriata de intarzierea menstruatiei, am facut 3 teste de saricna si toate erau negative
Ce sa fac?
Multumesc frumos
5 comentarii
0
01-10-2012, ora 12:24
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Probabil este vorba de o infectie urinara ori o inflamatie a ovarelor ( desi daca ai avea inflamatie te-ar durea un ovar ori ambele sau abdomenul), sau doar o reactie psihologica, eu cand merg la culcare ma confrunt cu problema asta, simt nevoia sa merg la toaleta intr-una pana adorm insa nu fac nimic, e doar senzatia persistenta.. Daca adorm ori imi iau gandul de la urinat nu mai am senzatia.
Simti asta chiar si atunci cand esti foarte ocupata? Ori doar atunci cand nu ai nimic de facut? Sunt foarte importante circumstantele in care iti apare senzatia de urinare pentru a determina cauza acesteia.
Modificarea ciclului menstrual la 30 de zile nu indica nicio problema medicala, este foarte normal.
0
01-10-2012, ora 21:32
adriana12ada
Nu este medic/terapeut
adriana12ada
Pai mai mereu daca imi vine la toaleta si sa zicem ca nu pot merge, dupa ce in sfarsit ajung si eu...simt mereu aceasta nevoie dar nu mai imi vine nimic cand sunt la toaleta.Nu am observat daca conteaza daca sunt ocupata sau cum...de exemplu astazi am avut ore de condus si nu am mai simtit aceasta nevoie..acum cand n-am ce sa fac, o simt iarasi.Nu am mai patit asta pana acum cateva zile.Vara trecuta am patit doar o singura data...
Nu stiu ce sa fac, pentru ca e foarte deranjant...sarcina se exclude, nu?
0
01-10-2012, ora 21:35
adriana12ada
Nu este medic/terapeut
adriana12ada
Astept si raspunsul unui doctor daca se poate, va rog mult.orice sfat e bine venit! va multumesc foarte frumos
0
02-10-2012, ora 00:07
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Sarcina se exclude.
Eu cred ca e psihologic si ca nu ai nicio infectie urinara, pana la urma vei scapa de aceasta senzatie, ai spus tu singura ca atunci cand aveai ore de condus nu ai mai simtit..
Oricum daca persista ori se agraveaza senzatia, mergi la medic.
0
02-10-2012, ora 22:00
adriana12ada
Nu este medic/terapeut
adriana12ada
Cred ca aveti dreptate, azi nu am mai avut nici un fel de problema!Sper sa fie asa cum spuneti dumneavoastra.Va multumesc foarte, foarte mult! O seara cat mai placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Febră È™i urinări frecvente - ce ar putea fi
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecÈ›iuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •