urticarie!!???!lambrii!!???

de mai bine de 1 an ne luptam cu bubele, la ambele picioare avem o eruptie urata de tot :bubite rosii suculente care, , mananca rau, , dermatolog ne-a zis ca ar fi lambrii la analize a iesit ca da... am primit unguente si cand le folosim dispar dar cand terminam tratamentul reapare, am facut si tratamentul pt lambrii acum analizele arata ok dar bubele nu dispar si de multe ori avem eruptii pe tot corpul..am folosit advantan milk. va rog sa ma ajutati sa ma indrumati!!
1 comentarii

problema asta o are si surioara mea si am avut-o si eu cand eram mica, am dus-o la medic si a zis ca are lambrii, ok i-am facut tratament dar tot ii apar, eu cand vad ca ii apar am un pic mai multa grija la alimentatie fara prajeli fara ciocolata sau mezeluri si functioneaza, de exemplu eu am observat si dupa ce alimente ii apar daca mananca multa ciocolata se umple de urticarie, sau dupa mezeluri ca zic ca is proaspete cand le cumparam dar defapt numai ei stiu de cand sunt aduse, mie imi apar cate odata si acum ca am 21 de ani si procedez la fel doar ca eu iau si cate o pastiluta de floridan, incercati si d-voastra poate o sa aveti rezultate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime si blande pe spate
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 4Urticarie ?
- 2De cca. o luna de zile mi-au aparut pe decolteu, gat si fata niste bubite rosii
- 10boli de piele
- 9bubite rosii
- 5crema Vichy - umflaturi rosii, bubite + umflaturi la ochi
- 3dupa ce fac baie sau cand transpir imi apar cateva pete rosii pe piept si pe spate
- 3bubite rosii pe lateralele abdomenului
- 3bubite mici si rosii care imi dau o senzatie de mancarime foarte mare
- 3Bube rosii pe scalp
- 8Bubite rosii pe penis - unguent/crema?
- 7cerebrolysin copil - reactii adverse?
- 0Prurigo?
- 1Bubita inflamata
- 3Adolescent de 2 luni se confrunta cu o urticarie foarte urata
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 1Bubițe sub piele
- 2Bubită încheietură - Semn de ingrijorare sau o simpla aluniță?
Mai multe informații despre: Urticaria bubite rosii bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: