urticarie!!???!lambrii!!???

13-09-2011
dory88
Nu este medic/terapeut
dory88
de mai bine de 1 an ne luptam cu bubele, la ambele picioare avem o eruptie urata de tot :bubite rosii suculente care, , mananca rau, , dermatolog ne-a zis ca ar fi lambrii la analize a iesit ca da... am primit unguente si cand le folosim dispar dar cand terminam tratamentul reapare, am facut si tratamentul pt lambrii acum analizele arata ok dar bubele nu dispar si de multe ori avem eruptii pe tot corpul..am folosit advantan milk. va rog sa ma ajutati sa ma indrumati!!
1 comentarii
0
14-10-2011, ora 23:24
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
problema asta o are si surioara mea si am avut-o si eu cand eram mica, am dus-o la medic si a zis ca are lambrii, ok i-am facut tratament dar tot ii apar, eu cand vad ca ii apar am un pic mai multa grija la alimentatie fara prajeli fara ciocolata sau mezeluri si functioneaza, de exemplu eu am observat si dupa ce alimente ii apar daca mananca multa ciocolata se umple de urticarie, sau dupa mezeluri ca zic ca is proaspete cand le cumparam dar defapt numai ei stiu de cand sunt aduse, mie imi apar cate odata si acum ca am 21 de ani si procedez la fel doar ca eu iau si cate o pastiluta de floridan, incercati si d-voastra poate o sa aveti rezultate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  •