urticarie!!???!lambrii!!???
de mai bine de 1 an ne luptam cu bubele, la ambele picioare avem o eruptie urata de tot :bubite rosii suculente care, , mananca rau, , dermatolog ne-a zis ca ar fi lambrii la analize a iesit ca da... am primit unguente si cand le folosim dispar dar cand terminam tratamentul reapare, am facut si tratamentul pt lambrii acum analizele arata ok dar bubele nu dispar si de multe ori avem eruptii pe tot corpul..am folosit advantan milk. va rog sa ma ajutati sa ma indrumati!!
1 comentarii
problema asta o are si surioara mea si am avut-o si eu cand eram mica, am dus-o la medic si a zis ca are lambrii, ok i-am facut tratament dar tot ii apar, eu cand vad ca ii apar am un pic mai multa grija la alimentatie fara prajeli fara ciocolata sau mezeluri si functioneaza, de exemplu eu am observat si dupa ce alimente ii apar daca mananca multa ciocolata se umple de urticarie, sau dupa mezeluri ca zic ca is proaspete cand le cumparam dar defapt numai ei stiu de cand sunt aduse, mie imi apar cate odata si acum ca am 21 de ani si procedez la fel doar ca eu iau si cate o pastiluta de floridan, incercati si d-voastra poate o sa aveti rezultate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 2nu stiu exact ce este!
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 5de ceva timp mi-au aparut niste bube pe piept care ma dor doar cand le ating
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 2problema dermatologica sau nu?
- 0bubite incolore
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 0urticarie sau alergie ?
- 2Mancarimi si bubite
- 0Bube rosii de la soare
- 5bubite rosii care arata ca o urticarie
- 3Urticarie si dureri articulare
- 1Bubite mici pe corp
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
- 2Bube rosii pe degetele de la maini
- 1Bubițe mici pe mâini și piele uscata
- 2Bubită încheietură - Semn de ingrijorare sau o simpla aluniță?
Mai multe informații despre: Urticaria bubite rosii bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: