usturime dupa contact sexual

27-06-2009
oanaluciana
Nu este medic/terapeut
oanaluciana
buna fetelor am si eu o problema d cu care ma confrunt de vreo 2 luni am o usturime dupa contactul sexual care tine cateva ore apoi gata nu mai am nici o problema mentionez ca iau anticonc jeanine de 10 luni in decembrie am avut candida pe care am tratat-o si nu am mai avut probleme am acelasi partener.spuneti-mi exista vreo crema sau ceva pentru spalat pentru aceste usturimi sunt usturimi doar in regiunea de intrare nu si in vagin.va multumesc
5 comentarii
0
29-06-2009, ora 20:32
michidoo
Nu este medic/terapeut
michidoo
Foloseste Multi-Gyn este o crema din plante care calmeaza usturimile mancarimile chiar candida. Are un aplicator si poti sa introduci in vagin si eventual sa ungi la intrare. Se gaseste in farmacii. Trebuie totusi sa faci niste analize sa vezi ce-i cu usturimea dupa contact. Incepe cu analiza secretiei si n-ar fi rau sa faci si o urocultura poate este o infectie urinara care apare dupa contact. In ultima instanta poate fi o reactie la sperma in sensul ca aceasta e acida si interactioneaza cu PH-ul din vagin.
0
01-10-2011, ora 13:16
hellen21
Nu este medic/terapeut
hellen21
Am si eu o problema asemanatoare. Am avut o candidoza recurenta pentru care m-am tratat de fiecare data. simptomele au disparut doar ca am ramas cu o usturime la nivelul intrarii in vagin dupa fiecare contact sexual. daca urinez dupa, usturimea se intensifica. durerea dureaza in jur de o ora apoi dispare. mentionez ca am inceput de cateva luni sa iau pilule contraceptive ( desorelle). de la ce poate? sunt urme ale candidozei sau de la anticonceptionale?
0
04-10-2011, ora 09:50
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Atat candidoza, cat si anticonceptionalele pot fi cauza prima a usturimilor. De asemenea, orice factor care scade lubrefierea poate avea acest efect.
0
28-01-2013, ora 10:05
merenml
Nu este medic/terapeut
merenml
Buna ziua, vreau sa va spun si eu despre problema mea si sper ca imi veti raspunde, dupa contact sexual la patrunderea spermei in vagin, peste vreo 10, 20 min. ma doare foarte tare si ma ustura in vagin, peretii vaginului, durerea poate dura de la 8 ore pina la 24 de ore, plus la asta si uretra ma doare si ma ustuta la mictiune mai bine spus la sfirsitul ei, si in timpul zile simt mereu durere in zona genitala, uretra si uneori discomfort in vagin, chear daca nu facem nimic si eu stau pur si simplu in pat sau lucreaz.Am facut deja multe anlize ca: Anti Chlamidia Ig M, Ig G, Herpes, Mycoplasma, Toxoplasma, Ureoplasma, Mycoplasma homis, Anti Cmv Ig M, Microflora urinei si Anti-Spermatozoa, mi-au luat singe din vina, sa vada daca nu am alergie la sperma, anticorpi in singe, si toate analizele au fost negative, doar Anti CMV Ig era pozitiv si in numar de 54, ginecologul la care am fot mi-a spus ca asta nu poate fi cauza acestor simptome si ca nici nu ar trebui tratata, si trebuie sotul sa dea niste analize, dar la el e ok, a dat si el niste analize simple si nu iau depistat nimic, plus la asta el zice ca nu il doare nimic si ca problema e la mine, am mers deja la mai multi ginecologi dar ei parca nici nu au auzit inainte de asa simptome mai ales cind le spun ca ma doare in vagin dupa patrunderea spermei.Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce sa fac mai departe ce analize sa dau anume la asa simptome caci m-am trata mai inainte cu vizica urinara am primit mai multe cure de tratament cu antibiotice si totul in zadar, as vrea deja sa aflu diagnoza corecta si sa tratez boala mea, dar nu orice alte infectii care presupun medicii si eu imi distrug organizmul luindule!Va multumesc mult.
0
28-01-2013, ora 14:55
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un tratament homeopatic ar fi alternativa de prima alegere in cazul dv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul