Uter micut

12-08-2009
diana19841
Nu este medic/terapeut
diana19841
Am fost la medicul genicolog, si mi s-a spus ca uterul este micut, avind virsta de 25 ani.
Actioneaza la ceva dimensiunile uterului? si care este dimensiunea normala a uterului la o persoana de virsta mea?
2 comentarii
0
12-08-2009, ora 10:32
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu va lasati impresionata de ce zici doctorii ca atunci ei vor hotari in locul dvoastra si a lui Dumnezeu daca pastrati copilul, daca il faceti, daca are dreptrul sa traiasca, daca corpul dvoastra este apt pt. a face copii.
Majoritatea acestori doctori au fost chiar nascuti fara nici o aparatura si fara doctori.
In Olanda 80% din nasteri se faca acasa fara moase si fara doctori si exista cele mai putine complicatii din tarile industrializate in comparatie cu Germania unde peste 95% din nasteri se fac in spitale.
Unde sunt doctori sunt prezenti exista pericolele cele mai mari si bolile cele mai dese.
Orice popor indigen este o marturie vie.

Fiecare om este altfel si uterul se intinde de cat are nevoie pt. fiecare femeie.
Faptul ca un copil creste in burta mamei este un mare miracol, iar faptul ca un uter este in stadiu normal mic sau mare nu spune ABSOLUT nimic.

Nu va mai lasati impresionata de ce spun doctorii mai ales ginecologii !
0
13-08-2009, ora 15:21
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Am vrut sa zic "cu moase si faca doctori"...
Adaugă un comentariu / răspuns