va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?

buna
va rog ajutati-ma si pe mn, sunt disperata.
Poti ramane gravida doar daca "te atingi".eu si iubitul meu "ne-am jucat" putin, ne-am atins dar nu ma penetrat.
Eu am ciclul regulat dar dupa incident.mi-a intarziat 3 zile, trebuia sa vina pe 12 shi a venit pe 15, am facut test de sarcina dar a iesit negativ, luna aceata, nu a mai venit deloc, trebuia sa vina pe 15 dar nimic. Este posibil sa fiu insarcinata?
astept raspuns..
va multumesc
va rog ajutati-ma si pe mn, sunt disperata.
Poti ramane gravida doar daca "te atingi".eu si iubitul meu "ne-am jucat" putin, ne-am atins dar nu ma penetrat.
Eu am ciclul regulat dar dupa incident.mi-a intarziat 3 zile, trebuia sa vina pe 12 shi a venit pe 15, am facut test de sarcina dar a iesit negativ, luna aceata, nu a mai venit deloc, trebuia sa vina pe 15 dar nimic. Este posibil sa fiu insarcinata?
astept raspuns..
va multumesc
3 comentarii

Nu este posibil, doar daca faci penetrare.poate s a dereglat ciclul, este ceva normal.

am o problema sper sami rasp cineva...
acum 3 sapt am fc dragoste cu pr meu adik nu chiar k decat a bagato d 2 ori si nu si dat drumu in mn nici makr langa.
dar problema e k nu mia venit ciclu ultima data a fost p 30 mai.si nici acum nu mia venit...niciodata nu am avut o menstruatie regulata.
credeti k poate fi vorba de o sarcina.din cate stiu eu dupa 2...3 sapt apar simtomele sarcinii.dar eu nu am nici una:
acum 3 sapt am fc dragoste cu pr meu adik nu chiar k decat a bagato d 2 ori si nu si dat drumu in mn nici makr langa.
dar problema e k nu mia venit ciclu ultima data a fost p 30 mai.si nici acum nu mia venit...niciodata nu am avut o menstruatie regulata.
credeti k poate fi vorba de o sarcina.din cate stiu eu dupa 2...3 sapt apar simtomele sarcinii.dar eu nu am nici una:

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 3Sunt insarcinata?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 5sarcina? orice opinie m-ar ajuta!
- 4credeti ca sunt insarcinata?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 4posibila sarcina?
- 3sunt insarcinata?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Insarcinata sau nu?
- 1Sunt gravida?
- 0se poate sa raman insarcinata daca nu s-a rupt prezervativul?
- 1Este sau nu o sarcina?
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina