Pot ramane insarcinata dupa petting?

30-03-2016
Marywall
Nu este medic/terapeut
Marywall
În urma unui act de petting alături de prietenul meu(in care el precizeaza ca nu a ejaculat, iar eu aveam lenjeria intima pe mine, insa era uda, in timp ce el nu avea), menstruatia a incetat sa mai apara din FEBRUARIE(ultima data aparand in ianuarie) pana in prezent. SUNT VIRGINA. Am facut un test de sarcina astazi si a iesit negativ. Sa refac alt test de sarcina? Va rog, am nevoie de un raspuns...Am 17 ani si tocmai de aceea nu mi-am inceput viata sexuala. Se poate ramane insarcinata doar din contacul lichidului preseminal cu labiile?
1 comentarii
0
31-03-2016, ora 12:34
Yassemin23
Nu este medic/terapeut
Yassemin23
Daca erai in perioada fertila, exclus nu e, desi foarte greu de crezut ca se poate intampla, din ce povestesti. Intr-adevar, lichidul preejaculator contine spermatozoizi, dar mai ales daca nu a existat penetrare, sansele sunt aproape nule. Nu te stresa inutil, si asta e un factor care duce la intarzierea menstruatiei. Parerea mea este ca nu ai ramas insarcinata, dar pt linistea ta mai fa-ti un test peste cateva zile. Oricum ar fi, se impune o vizita la ginecolog, pt a determina cauza intarzierii menstruatiei(sau a absentei, in cazul tau).
Adaugă un comentariu / răspuns