va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti
buna seara! am facut un tratament d 10 zile cu Ketonal Retard..tin sa mentionez k iau Yasmin, ca metoda de contraceptie.Problema e k nu am stiut k exista posibilitatea ca tratamentul cu ketonal sa scada eficacitatea anticonceptionalelor( eu stiam doar de antibiotice, iar acesta nu este antibiotic), si am avut contact sexual in a10a spre a 11a zi de la prima zi de sangerare. Tin sa precizez k eram la al 2lea contact sexual, dar k numai la cel de al doilea contact, prietenul meu a ejaculat ( nu stiu dc este adevarat, dar stiu k : de ex dc ai consecutiv mai multe contacte sexuale, sperma cea mai fertila este la primul contact, pe parcursul celorlalte contacte, efectul sau scade)Vreau sa va spun k inainte cu o zi de prima zi de sangerare, am avut contact sexual, iar in a2 a zi de sangerare am inceput tratamentul cu ketonal.
va rog din suflet sa-mi spuneti dc exista riscul sa raman insarcinata.
va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra
va rog din suflet sa-mi spuneti dc exista riscul sa raman insarcinata.
va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra
2 comentarii
Daca ati luat pilulele de Ysmin cum trebuie, va faceti griji degeaba.
Asa mi-a zis medicul ginecolog, ieri cand am fost la dansa, caci este femeie: k scade efectul anticonceptionalelor, si k exista riscul sa fiu insarcinata, motiv pt care am intrat in panica.
Azi am fost la medicul de familie, tot femeie si dansa, si mi-a zis sa stau linistita, k nu exista nici un risc, din moment ce am luat anticonceptionalele asa cum tb.
M-am mai linistit un pic...eram cu moralul la pamant.
Va multumesc din suflet pt raspunsul dumneavoastra.
O seara frumoasa.
Azi am fost la medicul de familie, tot femeie si dansa, si mi-a zis sa stau linistita, k nu exista nici un risc, din moment ce am luat anticonceptionalele asa cum tb.
M-am mai linistit un pic...eram cu moralul la pamant.
Va multumesc din suflet pt raspunsul dumneavoastra.
O seara frumoasa.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??