va rog mult de tot sa-mi raspunde-ti si mie sunt foarte ingrijorata

06-01-2008
cosmina>
Nu este medic/terapeut
cosmina>
am facut sex neprotejat, a doua zi am luat postenor2 cam la un interval de 12 ore de la incident a doua pastila am luat-o asa cum scria in prospect, mentionez ca este prima oara cand iau asa ceva, nu mi-a fost rau si nici nu am sangerat dupa ce am luat postinor2, menstruatia mi-a venit normal la data care trebuia si totusi sunt foarte ingrijorata...va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.
Va multumesc mult!
3 comentarii
0
06-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este de loc limpede care este motivul îngrijorării.
0
08-01-2008, ora 00:00
cosmina>
Nu este medic/terapeut
cosmina>
pai desi menstruatia imi vine regulat, am stari de greata, sanii sau mai marit si ma dor ingrozitor, mi-am facut si un test de sarcina si a iesit negativ...nu inteleg de la ce sunt gretirile si de ce ma dor asa de tare sanii.
0
05-07-2010, ora 21:18
Denysse
Nu este medic/terapeut
Denysse
am nevoie de un raspuns cu privire la pastila de a doua zi, Postinor...am luato iar dupa o saptamana am inceput sa sangerez si au trecut 9 zile de atunci.ideea e ca nu se mai opreste si nu stiu ce ar putea insemna pt ca de obicei menstruatia nu dureaza mai mult de 6 zile. va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul