va rog mult un raspuns:((( exista posibilitatea unei sarcini?
am luat postinor la 20 d ore dupa contact neprotejat si la 5 zile a aparut falsa menstruatie...insa cea adevarata a intarziat 5 zile.am facut 2 teste amandoua negative.exista posibilitatea unei sarcini?trebuie mentionat ca partenerul nu a lasat in mine, dar ma gandesc sa nu fie acei "stropi de placere"..in plus m dor sanii de obicei m dureau inainte s imi vina insa acum durerea se mai si intrerupe.ce credeti? contactul a avut loc la 4 zile dupa inceperea menstruatiei deci nu cred k eram in perioada fertila.exista sansa unei sarcini?
2 comentarii
Aţi mai pus această întrebare şi am răspuns, liniştindu-vă.
dupa cum ti s-a raspuns deja, poti sta linistita. postinorul provoaca tot felul de efecte adverse pentru ca este o concentratie de hormoni destul de mare, din moment ce 2 pastilute sunt suficiente pentru a impiedica instalarea unei sarcini. trebuie sa te astepti si la interzierea menstruatiei pentru ca se intampla frecvent (in acelasi timp poti avea menstruatie si mai repede decat de obicei, depinde de organismul fiecareia). deci nu te panica, n-ai niciun motiv de ingrijorare.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??