VA ROG MULT, UN RASPUNS, UN SFAT CEVA

27-02-2008
karroly
Nu este medic/terapeut
karroly
Acum o saptamana am terminat CM si pana acum am facut sex cu sotul meu neprotejat de vreo 4 ori... Ieri acea secretie care curge atunci cand nu esti pe stop a avut o culoare de roz apoi a revenit la normal, iar eu stiu ca atunci cand ramai gravida poti avea o usoara sangerare ( adica poate sa te insemne ) iar intrebarea mea este oare am ramas ? Se poate sa ai un semn atat de repede ? Va rog din tot sufletul sa imi dati un raspuns, va rog mult
1 comentarii
0
28-02-2008, ora 00:00
ELAPOPESCU
Nu este medic/terapeut
ELAPOPESCU
VA ROG ! AM FACUT ALERGIE LA MEDICAMENTE. DUPA RAHIANESTEZIA DE LA CEZARIANA IN TIMP CE MI SE ADMINISTRAU IN PERFUZIE ALGOCALMIN, ANALGIFEN, ERGOMET SI ANTIBIOTIC MI S-A UMFLAT FATA SI TRANSPIRAM ABUNDENTIN ZONA CAPULUI. PANA LA ACEASTA VARSTA NU AM MAI FACUT ALERGIE DECAT LA UN FURAZOLIDON EXPIRAT. CUM POT EFACE O EXTRACTIE DENTARA ? SUNT ALERGICA LA ANESTEZIC? CUM POT AFLA?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul