va rog raspundeti mi!!!
pot ramane insarcinata doar de la petting?:|cand am facut petting cu prietenul meu eram in una din zileele fertile el nu a ejaculat.de fapt a ejaculat dar s a spalat apoi si pe maini si penisul...eram acolo.si eu la fel m am spalat.iar apoi am continuat dar doar cu degetele..ptr k nu avea prezervativ la noi si nu ne am riscat.ciclul trebuia sa mi vina ieri si nu mi vine!!!!ce ma fac?exista vreo posibilitate sa fiu insarcinata?sunt disperata!am ciclul normal de obicei..27 28 de zile.am colege care fac sex neprotejat si din cate vad n au patit nimic.situ k e vorba doar de noroc.dar cunosc cazuri cand femeile nu raman isarcinate asa usor.adica ma gandesc k e nevoie sa faci SEX ca sa ramai nuh?:|
as aprcia enorm dak mi-ar raspunde cineva!
multumesc mult.ana.
as aprcia enorm dak mi-ar raspunde cineva!
multumesc mult.ana.
1 comentarii
Hmmm.sau eventual ai putea lua anticonceptionale, fara a avea vreo surpriza.
Nu te baza pe ceea ce spun colegele tale, orice contact sexual presupune riscul unei sarcini dorite/nedorite ;)
Nu te baza pe ceea ce spun colegele tale, orice contact sexual presupune riscul unei sarcini dorite/nedorite ;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??