va rog raspundeti mi!!!

19-11-2010
anaoprea
Nu este medic/terapeut
anaoprea
pot ramane insarcinata doar de la petting?:|cand am facut petting cu prietenul meu eram in una din zileele fertile el nu a ejaculat.de fapt a ejaculat dar s a spalat apoi si pe maini si penisul...eram acolo.si eu la fel m am spalat.iar apoi am continuat dar doar cu degetele..ptr k nu avea prezervativ la noi si nu ne am riscat.ciclul trebuia sa mi vina ieri si nu mi vine!!!!ce ma fac?exista vreo posibilitate sa fiu insarcinata?sunt disperata!am ciclul normal de obicei..27 28 de zile.am colege care fac sex neprotejat si din cate vad n au patit nimic.situ k e vorba doar de noroc.dar cunosc cazuri cand femeile nu raman isarcinate asa usor.adica ma gandesc k e nevoie sa faci SEX ca sa ramai nuh?:|
as aprcia enorm dak mi-ar raspunde cineva!
multumesc mult.ana.
1 comentarii
0
20-11-2010, ora 13:48
Flavia89
Nu este medic/terapeut
Flavia89
Hmmm.sau eventual ai putea lua anticonceptionale, fara a avea vreo surpriza.
Nu te baza pe ceea ce spun colegele tale, orice contact sexual presupune riscul unei sarcini dorite/nedorite ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul