va rog raspundeti urgent

02-07-2008
2mpak
Nu este medic/terapeut
2mpak
vreau sa imi intarzii menstruatia urgent si am aflat k pot face asta continuand sa iau anticonceptionalele fara a mai face pauza de 7 zile.ploblema e ca am terminat folia de diane 35 luni seara adica acum 2 zile iar marti nu am mai luat, si am avut si contact sexual.intrebarea mea e daca pot sa incep de azi a 2 folie si sa iau 2 pstile odata si daca am fost si sant protejata in continuare.multumesc!
2 comentarii
0
08-07-2008, ora 00:00
andreea mazda
Nu este medic/terapeut
andreea mazda
buna eu sunt noua dar esti protejata doar ca indicat ar fii fost sa iei in continuare nu sa te opretsi marti seara, dar oricum si in cele 7 zile pauza se mentine protectia doara daca nu mai incepi o noua folie dupa 7 zile nu mai esti sub efectul dianelor
0
02-07-2009, ora 09:55
Gabriella22
Nu este medic/terapeut
Gabriella22
Buna am si eu o intrebare urgenta De trei luni iau Diane 35, adik aceasta luna e a 3a, doar ca am uitat sa iau pilula in prima zi, asta fiind sambata. Duminica, cu cam 16 ore intarziere am luat tableta, de atunci il iau reaglat. Problema este ca marti am avut contact sexual, si nu stiu daca sunt sau nu sunt sanse sa raman gravida Pe prospect scrie k te protejeaza chiar si la 24 de ore dak ai uitat Duminica si luni inca aveam mici sangerari, abia marti eram curata :. Va rog raspundeti urgent
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul