va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?

am si eu o problema:am luat anticonceptionale, dar doctorul ginecoleg mi-a spus ca nu le-am luat bine.aceasta a fost singura metoda de contraceptie, iar ejacularea a fost in exterior.luna aceasta nu mi-a venit menstruatia ci am avut o scurgere de culoare inchisa(maro) si in cantitate mai mica, care durat cam 3-4 zile.mi-am facut test de sarcina si acum vreo 2-3 saptamani si acum 2 zile si mi-au iesit negative.nu am avut dureri de burta, ameteli sau greturi.
va rog sa imi dati un raspuns
va multumesc
va rog sa imi dati un raspuns
va multumesc
4 comentarii

acea scurgere este de fac ciclul menstrual. In urma administrarii de anticonceptionale ciclul menstrual isi modifica culoarea si cantitatea ( ciclul este mai inchis la culoare si cantitatea este mai mica)

anticonceptionale iau de mai mult timp, iar luna aceasta am facut pauza

Daca testul este negatic, iar dumneavoastra nu aveti nici un simptom, trebuie sa asteptati sa va vina urmatorul ciclul menstrual si sa vedeti cum este acesta. daca este la fel trebuie sa consultati din nou medicul ginecolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1vitaminele in combinatie cu contraceptivul Marvelon au reactii?
- 4amenoree provocata de pilule?
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 5Ce tip de anticonceptionale ?
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 5sunt insarcinata?
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 4novinette sau diane 35?
- 12pot ramane insarcinata?
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 0Am luat o pastila contraceptiva in plus - un raspuns de la medic
- 3Anticonceptionale
- 1anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: