Va rog sa ma ajutați!! este daca e posibila o sarcina?

07-08-2018
Emily05
Nu este medic/terapeut
Emily05
Buna ziua.. am revenit in urma ultimei postari: http://www.romedic.ro/forum/e-posibil-ca-eu-sa-fiu-insarcinata-108887. Am revenit cu niste actualizări. Mi-a venit ciclul menstrual, regulat, de 28 de zile, pe data de 13 iulie, si a durat 5-6 zile. Deobicei, la ciclu, aveam un flux mare la inceput, si crampe relativ dureroase, dar suportabile. La ultimul ciclu, in prima zi, a inceput cu o sangerare mai usoara ca deobicei, dar anormal de mult pentru a putea fi semnalată o sarcina, si, de asemenea, dupa cum am mentionat, o sangerare ce a durat 5-6 zile, fluxul scurgerii marindu-se pe durata acelei perioade. Si am avut pana la urma si crampe. De atunci nu am mai un contact sexual, iar peste aproximativ 3 zile sau mai mult ar trebui sa imi vina ciclul, in luna asta, august. Eu nu prea am ciclu regulat, s-a intamplat mai demult sa întârzie poate chiar maxim 2 saptamani. Dar in ultimul timp, a inceput sa fie regulat.
In fine, ce voiam sa va intreb este daca e posibila o sarcina.. in ciuda circumstanțelor mentionate.. sunt disperata, speriată, mi-e frica.. nu am cu cine sa vorbesc despre asta.. nu imi doresc o sarcina pentru ca abia incep facultatea.. si nu vreau sa creez probleme in familie, nu vreau sa repet povestea unui membru de familie si sa ii dezamagesc pe toti. Vreau sa va mai intreb daca acea schimbare minora a ciclului menstrual se datoareaza faptului ca am avut primul contact sexual si pentru ca am fost stresata in acea perioada foarte mult? In luna iulie, inainte sa imi vina ciclul, am mers foarte mult in oras in fiecare zi pentru anumite acte, multa bataie de cap.. un test de sarcina nu prea as vrea sa fac pentru ca mi-e rusine si mi-e frica de ce rezultat va aparea, chiar daca e negativ.
Va rog mult sa ma ajutati cu o vorba, cu un sfat!!! Mulțumesc..


Stiu si de faptul ca exista cazul de menstruatie peste sarcina.. se poate in cazul meu? Va rog mult sa ma ajutati
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul