Va rog sa ma ajutati
buna ziua am si eu o intrebare la dvs. Mi-am facut 2 teste de sarcina, au iesit negative, dar ma tem sa nu fiu insarcinata, am 18 ani, uneori parca simt ca ceva se misca in burta, poate sa fie oare si altceva?ma gandesc k pot fi crampe, nu am greturi sau altceva, doar k urinez frecvent, ma puteti ajuta va rog?nu si-a dat drumu in mine iar ciclu mi-a venit normal. Va rog ajutati-ma
2 comentarii
Aveti 2 semne care pledeaza puternic impotriva sarcinii: rezultatele testelor de sarcina si venirea menstruatiei. In schimb, nu exista nici unul care sa pledeze in favoarea ei: miscarile copilului in uter sunt perceptibile abia la 4 luni si jumatate de sarcina.
Deci, nu aveti nici cel mai mic motiv sa considerati ca sunteti insarcinata.
Exista doar doua organe interne care se misca: inima si intestinul. Mai exista, nu foarte rar, doar senzatii subiective de miscare in corp. Daca lucrurile persista, consultati medicul dv.
Deci, nu aveti nici cel mai mic motiv sa considerati ca sunteti insarcinata.
Exista doar doua organe interne care se misca: inima si intestinul. Mai exista, nu foarte rar, doar senzatii subiective de miscare in corp. Daca lucrurile persista, consultati medicul dv.
Mi-am facut astazi iar un test si nu am nimic, slava domnului, va multumesc frumos ptr mesaj!
Alte subiecte recente din această secțiune: