va rog sa ma ajutati

31-08-2007
speedy
Nu este medic/terapeut
speedy
am si eu o intrebare in legatura cu depozitarea grasimilor pe corp. am 18 ani nu sunt nici gras nici slab dar totusi am observat ca am mai mult tesut adipos pe abdomen decat pe restul corpului iar bratele si picioarele sunt mai slabe :( ce credeti ? e ceva grav ? ce pot face sa mai depun putina grasime si pe maini ? stiu ca suna ciudat avand in vedere ca multi vor sa scape de ea dar la mine deja e cu totul altceva :( va multumesc anticipat
1 comentarii
0
31-08-2007, ora 00:00
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
Solutia este : abdomene si flotari. Eu am facut 8 ani naveta pe bicicleta. Am terminat cu naveta acum 2 ani si a aparut ceva burtica dar m-am sesizat la timp si acum incepe sa scada (dieta si abdomene... nu o dieta fortata - doar sa fi atent la grasimi si dulciuri). Si eu am mainile subtiri, asta poate fi de la structura osoasa (adica asa suntem noi mai subtiri... schelet atletic). Se rezolva cu tras de fiare. Eu recomand fara steroizi sau alte stimulente ale masei musculare... va creste mai greu dar va ramane mai mult timp si odata cu muschii creste si rezistenta fizica. Asa. cu stimulente cresc muschii mai repede decat rezistenta !
Adaugă un comentariu / răspuns