va rog sa ma ajutati, sunt disperata.
Buna ziua, In urma cu 4 luni a fost operata de chisturi urmad ca dupa operatie sa i-au anticonceptionale pana in luna iunie, pe data de 1 iulie a venit menstruatia normal, fix la14 zile dupa am inceput sa sangerez ca la menstruatie inca 4 zile. Am fost la doctor si mi-a spus ca el crede ca a fost o erupere de folicului si menstruati o sa vina normal, adica pe 28 iulie. Au trecut trecut 11 zile si menstuatia nu a venit mentionez ca am CM mestrual fix la 28 de zile si nici o data nu a intaziat mai mult de 1-2 zile. In zilele 4 si 6 de intarziere am facut test de sarcina au fost negative apoi am fost la doctor in ziua 9 si a spus ca nu vede la eco decat edomentru igrosat si ar trebui sa vina menstruatie, dar nimic. Mentionez ca ma chinui de 4 ani sa raman insarcinata si ca in ziua in care trebuia sa vina CM am avut dureri cateva zile exact ca la menstruatie. Va rog sa imi spuneti ce credeti ca se intampla cu mine, sunt foarte speriata pentru ca in urma cu 5 ani am avut o sarcina extrauterina. Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: