Va rog sa-mi raspundeti un medic ginecolog

15-06-2008
s_daniela
Nu este medic/terapeut
s_daniela
Am nascut in urma cu 5 luni de 2 luni asta e a doua luna iau antic. Karissa prescrise de medicul ginecolog, am observat de vreo 2 sapt ca m-am ingrasat nu mult poate un kg doua.c rede-ti ca ar trebui sa schimb anticonceptionalele sau sa mai astept pana dupa 3 luni de la inceperea lorsa vad daca ma stabilizez?De sarcina nu cred ca se pune problema nu?pt ca l-eamluat la aceasi ora seara nu am intarziat mai mult de 30 min niciodata, am respectat cele 7 zile iar a 8 am inceput alta folie.Dar m-am ingrasat si nu vreau sa trec de o anumita limita.Va rog mult sa-mi raspundeti!
2 comentarii
0
15-06-2008, ora 00:00
s_daniela
Nu este medic/terapeut
s_daniela
Am uitat sa specific m-am ingrasat fara sa mananc exagerat adica chiar nu am prea mancat si pofta nebuna de mancare nu am deci nu vad de ce sa ma ingras.Va mutumesc si astpt un raspuns din partea dumneavoastra!
0
17-06-2008, ora 00:00
Chast
Nu este medic/terapeut
Chast
Cand mi s-au prescris anticonceptionalele mele, m-au rugat sa ma uit bine daca apare vreun simptom oarecare printre multe zise, si au zis ca daca da, sa ma întorc imediat înapoi si sa le zic care a fost caci acelea clar nu-s pentru mine. Probabil ar trebui sa faci la fel, nu orice organism suporta aceasi pilula.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul