va rog sami raspundeti konkret! si urgent!
buna! sunt baiat! si am 17 ani! dar penisul meu are in stare skulata 12 cm! si grosime 3.5! va rog sami spuneti dacai normal asta su nu! fiindka am avut o prietena cu kare am avut relatii vreo jumatate de an si apoi sa culkat ku altul!! mai mare prietena tot are 17 ani! dar ea a fost un pik violata si sa kulkat ku unul de 24 de ani! mii foarte teama ka nu o mai satesfac in destul! dupa ce ejacuez odata ea nu mai vrea de ce?? poate nui mai place si nu ma simte!!! si va rog sami dati vreun sfat in privinta marimii penisului!!! makar inca la 2-4 cm!! va multumesk antticipat ashtept rs. doctorilor si a tuturor!!! o zi buna!!
3 comentarii
frate tu o ai mare !
Nu conteaza marimea cu grosimea..nu Conteaza cat o ai ci ce stii sa faci cu ea. Nu conteaza daca stii sa faci cu ea ceva daca ea are alte ganduri cu tine.
Vorbeste deschis cu ea despre relatia voastra sexuala. Penisul tau e ok.Stai linistit.. nu te baga pe prostii sa ilmaresti.
Daca vrei sa o dai gata..foloseste de la durex acel inel cu vibratii...si o vei face sa vibreze sub tine :D
Fi mai inventiv in pats i poate o poti aduce pe drumul tau.
Esti micut ca varsta.. ai timp sa experimentezi. E foarte important sa nu fi timid.si sa fi deschis. intreabao ce ii place sa i se faca in pat.. cum ar vrea ea sa fie... observai punctele in care se excita cel mai tare.. iti spun eu ca in general o fata se excita de la respiratul si bagatul limbii in ureche.. mangaiatul ep picioares i pe spate..iar pe burta usor cu unghiile sa o strangi de o parte si alta a buricului.
Iar daca vrei sa fi
Nu conteaza marimea cu grosimea..nu Conteaza cat o ai ci ce stii sa faci cu ea. Nu conteaza daca stii sa faci cu ea ceva daca ea are alte ganduri cu tine.
Vorbeste deschis cu ea despre relatia voastra sexuala. Penisul tau e ok.Stai linistit.. nu te baga pe prostii sa ilmaresti.
Daca vrei sa o dai gata..foloseste de la durex acel inel cu vibratii...si o vei face sa vibreze sub tine :D
Fi mai inventiv in pats i poate o poti aduce pe drumul tau.
Esti micut ca varsta.. ai timp sa experimentezi. E foarte important sa nu fi timid.si sa fi deschis. intreabao ce ii place sa i se faca in pat.. cum ar vrea ea sa fie... observai punctele in care se excita cel mai tare.. iti spun eu ca in general o fata se excita de la respiratul si bagatul limbii in ureche.. mangaiatul ep picioares i pe spate..iar pe burta usor cu unghiile sa o strangi de o parte si alta a buricului.
Iar daca vrei sa fi
HOT..deadreptul hot incepe de la a fi tandrucu ea cu un preludiu lung..pana la a o strange tare in brate cu penetrari ample..
va da rezultate.
va da rezultate.
buna!ash dori sa pun si eu o intrebare nustiu daca am intrat in locul potrivit dar sper sami gasitit un raspuns la intrebare...am incercat sa am un contact sexual cu un baiat si el imi spusese ca nu isi poate tine penisul ridicat dar am incercat totusi k el nu avvuse de un an de zile contact si eram amin2 in speranta k porbabil era trecator..si knd am vrut sa "o facem"lui ii statea ridicat dar nu sil putea controla nui statea indeajuns inkat sa putem avea un contact...imi spuneti va rog cam ce problemee ar putea avea...va multumesc mult!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.