Va rog un pic de ajutor... e posibil sa mai raman insarcinata?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema... Imi doresc foarte mult un copil si in afara ca imi doresc un bebe sunt nevoita sa dau nastere unuia din cauza problemelor genitale. Am o luna si jumate de cand fac dragoste cu sotul meu fara sa ne protejam doar, doar de se intampla minunea... Problema mea este ca pe 19 luna asta trebuia sa-mi vina menstruatia si nu mi-a venit. Am momentan o intarziere de 3 zile fara nici un semn cum ca mi-ar venii menstruatia ( nu ma doare mijlocul, sanii ii am mariti dar nu ma dor, doar mameloanele sunt putin mai inchise la culoare, nu simt nici o durere de burta si nici lichide nu beau ca atunci cand trebuie sa-mi vina ), intrebarea mea este daca pana imi vine menstruatia e posibil sa mai raman insarcinata din moment ce sunt in perioada cand trebuia sa fiu deja pe ciclul menstrual. Adica pot sa continui fara sa ma protejez in speranta ca voi ramane chiar si acum cand sunt in perioada cand trebuia sa am CM si totusi nu il am ? Va rog din suflet sa imi raspunde-ti pt ca acest lucru tine atat de dorinta de a avea un puitu cat si de sanatatea mea precara. Va multumesc anticipat si astept parerile dvs. Si toata stima pt acest site.
1 comentarii
Am 60 ani, si in urma analizelor medicale, am:
Hematocrit=46.4
Hemoglobina=15.9
Va rog mult daca puteti s-mi spuneti daca este vorba de o policitopenie, sau ce trebuie sa fac.
In prezent iau tratament antihipertensiv, si pentru tromboflebita trombostop si detralex.
Va multumesc mult!!
Hematocrit=46.4
Hemoglobina=15.9
Va rog mult daca puteti s-mi spuneti daca este vorba de o policitopenie, sau ce trebuie sa fac.
In prezent iau tratament antihipertensiv, si pentru tromboflebita trombostop si detralex.
Va multumesc mult!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??