va rog un raspuns urgent !!!
Nu stiu daca ar trebui sa fiu asa de ingrijorata de aceea va rog sa-mi dati un sfat! Mi-a intraziat menstruatia cu 4 zile desi, de obicei, imi vine mai devreme cu 1-2 zile. sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani insa nu am facut inca pasul hotarator din teama de a nu ramane insarcinata. insa in urma cu 2 saptamani in timp ce ne "jucam" mi-am dat seama ca atat pantalonii lui cat si lenjeria mea intima erau ude. el spune ca nu a ejaculat era vorba doar de lichidul seminal, dar chiar si asa ma duce gandul la ce e mai rau dat fiind ca menstruatia intarzie sa apara. desi nu-mi vine sa cred va intreb daca exista vre-o posibilitate sa fiu insarcinata? care poate fi cauza? ce pot sa fac?va rog mult sa-mi dati un rspuns cat de repede posibil
2 comentarii
Tot ce trebuie să faceţi este să aveţi puţintică răbdare :)
multumesc mult pentru sfat. intr-adevar a fost o alarma falsa, insa sperietura asta nu as vrea sa o mai traiesc asa ca m-am hotarat sa fiu mai prevazatoare si sa renunt definitiv la aceste "jocuri".
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??