vaginoplastie - sfaturi

09-12-2011
mirela11
Nu este medic/terapeut
mirela11
buna ziua
as dori detali de la un doctor, sau de la cineva care si-a facut operatie de vaginoplastie!am probleme cu vaginul mai larg, nu e de la multi parteneri, probabil asa am din nastere sau asa e constructia mea!!
si-a facut cineva aceasta operatie si a avut efect scontat?
multumesc anticipat
7 comentarii
0
10-12-2011, ora 08:10
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Ceea ce va doriti probabil este o rejuvenare vaginala. Este important sa precizati cati ani aveti si daca aveti vreo nastere pana acum. Este posibil sa fie doar o incompatibilitate cu partenerul actual
Legat de aceasta operatie pot sa va spun ca exista un mare entuziasm, cel putin in SUA, existand numeroase clinici specializate doar pe labioplastii, rejuvenari vaginale, augmentarea punctului G etc. In 2007 Colegiul Medicilor din SUA a publicat punctul lor de vedere legat de aceste interventii pe care le considera "acceptabile" medical dar si indoiala privind siguranta medicala si eficienta terapeutica a acestor proceduri. Se recomanda o informare foarte corecta privind riscurile operatorii: infectii, lezarea nervilor rusinosi (cu scaderea sensibilitatii locale sau sensibilitate prea mare), dispareunie (dureri la raport sexual), aderente si chisturi de incluziune, cicatrici dureroase.
0
10-12-2011, ora 09:46
mirela11
Nu este medic/terapeut
mirela11
am 22 de ani, nu am nici o nastere!!deci interventia ar fi in zadar, fara efecte benefice?banii nu conteaza, sunt dispusa sa aloc o suma mare de bani
0
10-12-2011, ora 12:08
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
:)... Pot sa zambesc? Pai dupa ce am citit anumite topuri, as zice ca ar fi mai bine sa cauti un congolez, cica majoritatea romanilor nu prea au cu ce se lauda... Sau la munte... pentru un roman din asta, parca din Maramures, a facut o englezoaica o pasiune nebuna si s-a mutat la stana...
0
10-12-2011, ora 13:31
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Mergi la un consult ginecologic si vezi ce iti spune un medicul respectiv. Repet ce am spus mai devreme, poate e doar o incompatibilitate sexuala cu prietenul tau (in Kama Sutra se numeste o intalnire intre barbatul iepure si femeia elefant.) si e pacat sa te supui unei interventii care are destule riscuri. In plus trebuie sa iei in considerare faptul ca poate vei dori sa nasti natural.
@dr Alina B - topurile astea fac parte din lectura pt doctorat? :)
0
10-12-2011, ora 15:07
mirela11
Nu este medic/terapeut
mirela11
este o chestie psihologica, simt eu ca ceva nu e bine!!nu pot sa cred ca nu e nimeni aici care cunoaste, sau a facut aceasta operatie!!pe cat de raspandite sunt implanturi de silicon si altele, credeam ca si vaginoplastia e aproape la fel!!!
0
10-12-2011, ora 17:19
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara, eu nu stiu sa-ti recomand un chirurg care face astfel de operatii, dar nu cred ca operatia asta este o solutie la 22 de ani.
0
10-12-2011, ora 18:37
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Sunt destui care fac interventia asta, este si o clinica ginecologica privata in Bucuresti Gynecoland unde se face de ceva vreme asa ceva DAR este posibil sa apara efectele secundare de care ti-am spus. Trebuie sa intelegi clar riscurile si sa asculti de sfaturile unuia sau mai multor medici inainte de a face ceva ce ai putea regreta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaginoplastie
  •