viata online | Forumul Medical ROmedic

viata online

21-03-2008
hangita25
Nu este medic/terapeut
hangita25
buna, am 40ani, si lucrez f. mult pe calculator.
nu-mi dau seama din ce motiv ar fi putut apare, dar de vreo 2 sapt. sunt f. confuza, fara nici o vlaga. mentionez ca pana acum 2 sapt. am avut exgerat de mult de lucru, ceea ce ma facea sa stau 14-15 ore pe zi la calculator.
dupa aceasta datA am ramas doar cu treburile curente, care oricum nu ma plang, nu sunt prea putine deloc. luni si chiar marti am avut, zic eu, o decadere foarte ciudata: nu mai puteam sa rationez parca, tamplele si calota capului parca imi explodau, iar daca am vrut sa dorm nici nu putea fi vorba. in acele momente ma intrebat oare de ce mai exist asa? nu e normal, dar chiar si dupa marti am ramas foarte ciudat, cum incep sa ma gandesc, sa incerc sa organizez ceva, lucruri care le faceam inaite fara nici o problema, acum simt cum mi se ingreuna capul si parca-mi spune ca trebuie sa ma opresc, ceea ce si fac, caci nu pot face nimic altceva - ma duc si ma intind in pat, fara nici o putere nici fizica nici rationala. mi-e f. frica sa nu-mi revina la loc. in perioada decembrie-15 ianuarie am avut tot asa o perioada full, in care nu aveam timp sa ma gandesc deloc si la nimic. sper sa ma ajute cineva, deoarece acasa nu prea am indraznit sa le spun adevaratele simptome. ce stiu sigur, e ca: E CUMPLIT!!!!!!!!!!
miercuri am fost la un doctor care te conecteaza la calculator si mi-a zis cateva chestii, dar nu stiu daca a gasit chiar motivul problemei de acum.
3 comentarii
0
21-03-2008, ora 00:00
krina.b
Nu este medic/terapeut
krina.b
parerea mea este ca ai facut un atac de panica, munca fara pauza nu e buna, mai ales atatea ore in fata calculatorului.Trebuie sa-ti faci oricum niste analize de sange si incearca si o sedinta la psiholog.
0
30-04-2008, ora 00:00
barcelonathechampion
Nu este medic/terapeut
barcelonathechampion
e prea mult 14-15 ore la calculator, prea mult!normal ca ai o stare de panica, ameteala si oboseala de la calculator, ia mereu pauze la 4 ore, cate o ora daca totusi este necesar sa stai atata pe calculator!!!!
0
30-04-2008, ora 00:00
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
daca continuati asa o sa purtati ochelari si probleme o sa se agraveze, faceti pauze peste 30 min! dar totusi incercati sa mai rariti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lucrul în afara programului poate afecta sănătatea psihică
  •