Viata sexuala in timpul sarcinii?!?
Am aflat de curand ca sunt insarcinata, cu primul copil.
Vroiam sa stiu daca pot avea o viata sexuala normala in timpul sarcinii.Exista vreum risc, afecteaza copilul?
Multumesc!
Vroiam sa stiu daca pot avea o viata sexuala normala in timpul sarcinii.Exista vreum risc, afecteaza copilul?
Multumesc!
1 comentarii
Daca esti sanatoasa, nu ai risc de avort, puteti avea o viata sexuala cat se poate de normala. Ba chiar este foarte important pentru psihicul femeii, pentru armonia in cuplu. O viata sexuala in timpul sarcinii face barbatul partas la evolutia ta, la aparitia copilului, iar pe tine ca femeie te face sa te simti o femeie si mai implinita. Numai daca simti ca te oboseste sau nu iti doresti, sigur, poti evita, dar nu uita sa comunici asta partenerului.
In rest, ascultati organismul, te va indruma corect.
O sarcina usoara iti doresc, sa te bucuri de fiecare etapa si sa aduci pe lume un copil sanatos de care sa va bucurati in liniste!
In rest, ascultati organismul, te va indruma corect.
O sarcina usoara iti doresc, sa te bucuri de fiecare etapa si sa aduci pe lume un copil sanatos de care sa va bucurati in liniste!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??