virginitatea

25-06-2012
levantik
Nu este medic/terapeut
levantik
Am sa intru direct in subiect si am sa spun ca iubitul meu inca este virgin, in timpul contactului inaintea ejaculari are o usturime si nu poate ajunge la final doar daca o face mecanic doar ca... prima urina de dupa este alba ca varul. ce ma sfatuiti. Pielitza ii sugruma canalu. nici nu stiu cum so explic. Ideea e ca vrea sa-si tae singur pielitza ce tine cu o lama. Ajutati-ma. Multumesc (sper ca am fost cit de cit explicita:)
1 comentarii
0
26-06-2012, ora 20:53
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sa mearga la urolog. Daca isi face singur "operatie", tot acolo va ajunge. Deci ar fi mai bine sa nu se chinuie mai mult decat e cazul. Multi barbati au aceasta problema si dupa ce o rezolva, regreta ca nu au mers din timp la medic. E ceva de rutina.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Virginitatea - din punct de vedere medical
  •