Virusurile paragripale pot da simptome asemanatoare covid

24-12-2020
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
Virusurile paragripale sunt de tip ARN negativ nefragmentat, seamna cumva cu coronavirusurile care sunt ARN pozitiv nefragmentat.

Am facut o observatie clinica care arputea avea legatura cu aceste virusuri.

Am utilizat frecventa de 375610Hz care este designata pentru aceste virusuri in catalogul ETDFL2020, in urma utilizarii ei am constatat ca am scapat de frisoane dupa expunere la frig de scurta durata, care aveam anterior, si pentru care aveam o puternica banuiala ca este data de o infectie virala, persistenta sau latenta.

Am intalnit pe cineva care avea astfel de simptome dupa covid, este posibil ca virsurile astea sa persiste in tesutul nervos cerebral si sa dea astfel de tulburari.

Bine ca am gasit o rezolvare la asta, deoarece este foarte suparatoare, este posibil ca frecventa asta sa aibe legatura cu eliberarea unor citochine, se stie ca sistemul nervos lucreaza impeuna cu cel imun si anumite citochine pot fi eliberate din tesutul nervos, eliberarea find modificata de prezenta unor virusuri in acest tesut
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
1 comentarii
0
24-12-2020, ora 20:23
360
Nu este medic/terapeut
360
tin minte ca am gasit o informatie despre tratarea bolilor in viitor folosind anumite frecvente...dar nu credeam ca e posibil. iar acum vii tu si confirmi ca este posibil asa ceva... hmm... pai daca e adevarat ce zici nu ar trebui sa primesti un premiu nobel ? ceva nu pusca..oti esti un genuiu... ori ne minti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.