vreau bebe

09-11-2016
Xeniaana
Nu este medic/terapeut
Xeniaana
Bună ziua, îmi doresc foarte mult sa am un copil eu și soțul meu încercăm de un an de zile sa avem unul acum câteva luni am fost la un control ginecologic și totul este în regula la mine menționez ca am doar 21 de ani, medicul a recomandat ca soțul sa își facă o spermograma doar ca încă nu am a avut timp sa o facă, plus medicul a zis ca dacă rezultatele soțului sunt pozitive, sa încercăm și cu pro fertil pt femei, iar noi am decis ca pana mergem în România sa încep sa iau pro fertil, am luat timp de 3saptamani și azi mia venit menstruație, dacă sunt în aceasta perioada pot sa mai continui sa iau pastilele, mai am de luat o săptămână, iar pe prospect zice ca dacă sarcina prinde trebuie sa mai iau încă 3luni. Având în vedere ca suntem foarte tineri ne dorim foarte mult sa avem copii și suntem foarte dezamăgiți de fiecare data când apare menstruație. Ce îmi recomandați? mulțumesc!
1 comentarii
0
09-11-2016, ora 10:11
Dr. Clinica Marie Stopes
Medicina generala, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes
Buna ziua,

va recomandam sa isi faca si sotul spermograma, analizele hormonale le-ati facut?

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul