Vreau pareri!!!

14-05-2012
Mihai Neagu
Nu este medic/terapeut
Mihai Neagu
Sunt elev, am 15 ani, 1, 83m inaltime si 73, 5 kg. Fac salabanda 20 min de 4 ori pe saptamana + de luni-sambata dimineata fak abdomene si genoflexiuni.
Am o neindumerire cu alimentatia care in unele zile arata asa [ mi se pare mult..]
Dimineata servesc 1 bol destul de mare cu lapte si in jur de 100 g de cereale integrale + [cateodata mai mananc o banana]
Gustarea:ceai sau 1 fruct sau doua
Pranzul: 1 bol cu supa, 2-3 feli mici de paine integrala + 200 g branza vaci sau in alte zile gratarcu piure sau orez.
A doua gustare: 1 fruct sau 2
Seara: 400 mg iaurt cu 1% grasime sau chiar de la tara + 70 g cereale integrale
Cateodata mi se mai face foame intre mese si mai iau fructe sau legume.
VREAU SA STIU DACA ALIMENTATIA PE CARE O AM IN ACESTE ZILE MA AJUTA SAU NU LA INDEPARTAREA GRASIMI DE PE PICOARE, ABDOMEN...etc..[este foarte putina..] SAU DACA DIMPOTRIVA SE PUNE PE MN!! VREAU PARERI!
1 comentarii
0
01-06-2012, ora 17:31
giony54
Nu este medic/terapeut
giony54
este bine cu conditia sa scoti laptele dulce din alimentatia ta pentru ca hraneste parazitoza din organism, este bine sa mai mananci si alte alimente care nu ingrasa, ex.peste, ai nevoie lare de omega 3 din peste, salate verzi care aduc enzime bune in organism, mult iaurt natural dimineata, oua, fructe proaspete in fiecare zi cel putin 1 kg, citeste de ce are nevoie organismul sa fie sanatos si sa-i dai ce cere
Adaugă un comentariu / răspuns