Vreau si eu o lamurire va rog... anticonceptionale

07-07-2015
AlexandraM96
Nu este medic/terapeut
AlexandraM96
Am 18 ani, acum 3 luni am avut un contact sexual neprotejat iar prezervativul sa rupt.Ziua urmatoate imediat am luat pastila de a doua a zis, am avut acele sangerari iar dupa o saptamana am fost la un control ginecologic.Mediucul mi-a spuc ca a fost foarte bine ca am luat pastila ma consultat si mi-a explicat despre acest lucru si ma chemat luna urmatoare la un nou consult.Ianinte sa imi vina am avut o o singerare cateva picaturi apoi ciclul a venit normal.Dupa urmatorul consult medicul mi-a dat sa iau anticonceptionale, asta am facut iar acum leam intrerupt.In aceste 3 luni ciclul mi-a venit 2 deoua ori 5 zile si o data 7 zile.Acum au trecut 3 zile pe prospect spune ca ar trebuie sa am o singerare daca nu inseamna ca sunt gravida...Cine ma poate ajuta cu o lamurire va rog mult.Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul