Vreau un bebe

16-10-2016
Elenatl
Nu este medic/terapeut
Elenatl
Buna ziua.As dori sa stiu si eu cate sanse am sa raman gravida daca am facut dragoste in prima zi dupa menstruatie?avand in vedere, acum doua luni am luat pastila de a doua zi si data menstruatiei s-a schimbat.inainte avand un ciclul regulat (intre 20-23 ori venea cu doua zile mai devreme ori cu 2zile mai tarziu.)Ce analize trebuie sa fac inafara de un consult ginecologic, am fost la doi doctori, si mi-au spus ca pot ramane insarcinata.(eco si consult)dar de un an de zile nu raman?
1 comentarii
0
21-10-2016, ora 11:39
The0dora
Nu este medic/terapeut
The0dora
Teoretic sanse sunt sa ramai insarcinata in orice zi a CM dar cu precadere in zilele fertile(ovulatie). Incearca sa faci teste de ovulatie incepand cu ziua 10 pana in ziua 16 a CM pentru a vedea cand ovulezi si sa profiti de acele zile. Citeste despre ovulatie, cand are loc si cum sa o depistezi pentru a putea ramane insarcinata mai repede. Sanatate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul