vreau un copil...

22-01-2009
dyenutzzza
Nu este medic/terapeut
dyenutzzza
buna ziua!am 41 de ani, 2 nasteri, RH negativ si sunt operata de varice, as dori sa stiu daca mai pot avea inca un copil?

astept un raspuns!

va multumesc!
2 comentarii
0
22-01-2009, ora 19:57
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Buna ziua!

Puteti face un copil daca nu ati intrat la menopauza. Este foarte bine daca aveti RH-ul negativ, asa eliminati unele posibile complicatii! Ar fi bine daca v-ati consulta si cu medicul dvs. ginecolog sau medicul la care v-ati mai dus si care va cunoaste cat de cat!

Numai Bine, multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu copilul mult dorit! :)
0
05-02-2009, ora 19:09
kamelya }{
Nu este medic/terapeut
kamelya }{
buna ziua as avea si eu o intrebare daca se poate:acum 5-6 ani am avut un avort voit de mine dar sincer nu m-am gandit niciodata ca voi fi pedepsita atat de rau deoarece exact dupa un an m-am maritat si chiar am tot sperat ca voi avea un copil au trecut anii si nici in momentul de fata nu am putut ramane insarcinata dar nici nu am luat vreun tratament deoarece imi cam este frica sa nu dauneze copilasului daca asa as avea sansa unei minuni am o intrebare nu exista cumva niste leacuri naturiste s-au ceva de genul pt a ma ajuta sa mi se faca si mie lumina in viata mea.va multumesc anticipat si ma scuzati daca vi se par caraghioasa multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul