vreau un copil...repede...!!!!!!!!!!!!!!!!!

06-11-2009
maya89
Nu este medic/terapeut
maya89
buna.numele meu este mihaela.si vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi.vreau sa raman insarcinata mai repede!!!am luat 6 luni de zile anticonceptionalele rigevidon, acum am facut o pauza ca am inteles ca nu pot lua in continuu aceste pastile mai mult de 6 luni nu.6 luni si dupa o pauza.eu acum vreau sa raman insarcinata mai repede...ce ma sfatuiti sa fac???trebuie sa astept ami mult sa treaca de tot efectul anticonceptionalelor din corp????in afara de faptul ca trebuie sa ma duc la medic altceva ar mai fi de facut???imi doresc un copil repede nu vreau sa mai astept...
2 comentarii
0
07-11-2009, ora 17:15
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
din pacate nimeni nu te poate sfatui ce sa faci fara sa ai totusi un consult al unui medic din doemniu..pt ca s-ar putea ca nu totul sa functioneze bine desi aparent e totul in regula.

Multa sanatate
0
23-11-2009, ora 22:46
LuckyoneSHE
Nu este medic/terapeut
LuckyoneSHE
Buna! Numele meu este Diana. As dori sa ma ajutati mult cu niste sfaturi. De aproximativ 7 luni am renuntat la anticonceptionale si imi doresc mult un copilas!! Am fost la dr si mi s-a spus sa am rabdare. Am facut o ecografie endovaginala, in urma careia a rezultat ca nu sunt probleme. Datele sunt urmatoarele: Uter- AVF structura normala
Endometru- 5, 8mm tip secretor cavitate virtuala
Col- 31, 7mm normal
Ovar drept- 32/18, 7mm structura normala
Ovar stang- 33/19, 7mm structura normala
Fund de sac Douglas- lama de lichid in Douglas
Ecografia am facut-o in ziua a 14 a mentruatiei, iar dr mi-a spus ca se pare ca perioada de ovulatie a fost pe data de 12 sau 13. Menstruatia o monitorizez din luna iunie 2009 si ciclurile sunt o luna de 25 zile, o luna de 28 zile. De asemenea dr mi-a recomandat sa iau branca ursului incepand cu ziua 1 pana in ziua a 14 a, cate 2 lingurite pe zi, una dimineata si una seara. Puteti sa-mi spuneti daca datele sunt in parametrii normali si ce as putea sa fac sa raman graviduta mai repede. In urma cu un an si ceva am avut o intrerupere de sarcina la cerere si nu stiu daca si asta e un motiv pentru care sansele sunt mai mici. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns